Sausio 21 - vasario 18 d.

11-as Zodiako ženklas

3-ias Oro ženklas

3-ias pastovus ženklas

Valdančioji planeta: Uranas.

Laimingi skaičiai: 4 ir visi, kurie dalijasi iš 4.

Astrologinės spalvos: mėlynai žalia, ultramarinas, violetinė.

Astrologinis ženklas: Vandenis.

Astrologiniai akmenys: granatas, ametistas.

Vandenis valdo 11-ąjį horoskopo namą.

Bendroji asmenybės charakteristika

Kai Saulė būna priešais pietinį Urano polių, visa šiaurinė planetos pusė skendi visiškoje tamsoje maždaug 20 metų. O kai Saulė būna priešais šiaurinį Urano polių - visas pietinis pusrutulis kenčia tamsą. Urano ypatybės, skiriančios jį iš kitų planetų, gerai tinka ir Vandenio ženklo žmonėms apibūdinti: jie patenka į platų diapazoną nuo pačių paprasčiausių žmonių iki genijų.

Vandenis - duodantis ženklas, simbolizuojamas žmogaus, pilančio vandenį. Vandeniai stengiasi padaryti gero žmonijai. Šio ženklo žmonės įsilieja į pasaulį ir skina laurus: garbę ir turtus. Vandenis turi gilų savininkiškumo jausmą, kuris paprastai būna apdovanojamas.

Vandenis turi trigubą jėgą ir, astrologų žodžiais tariant, yra tiesiog nenugalimas. Pirmiausia todėl, kad jis yra Oro ženklas ir pasižymi aštriu protu. Antra, jis pastovus ženklas, jam priklausantys žmonės pasižymi užsispyrimu ir atkaklumu. Ir trečia, valdančiosios planetos - Urano - dėka jo nekamuoja žemiški rūpesčiai, kurie taip trukdo kitiems kasdieniniame gyvenime. Todėl nenuostabu, kad tiek daug žymių žmonių yra gimę būtent po Vandenio ženklu.

Skiriamieji "uraniški" ženklai: originalumas ir saviraiška.

Neįmanoma priversti Vandenį kalbėti ir daryti ne taip, kaip jis nori, nežiūrint visų pasekmių. Realybėje Vandenio sinonimas - saviraiška.

Vandeniai turi ir kitą bruožą, kuris aplinkinių suvokiamas kaip abejingumas aplinkai, dėl to jie kitiems dažnai atrodo šalti ir abejingi. Tačiau iš tiesų Vandeniai niekada nebūna abejingi. Jie tik ne visada užmezga santykius su žmonėmis. Jie mėgsta padėti, tačiau bijo būti išnaudojami. Ir jeigu Vandenis nepaklausys savo proto balso, jo gerumas gali išsekinti jį ir dvasiškai, ir materialiai.

Vandeniai subalansuoti, retai kada įsižeidžia, jei tik po ilgų apmąstymų nenusprendžia, kad su jais buvo neteisingai pasielgta. Jie retai praranda pusiausvyrą ir puikiai moka prisitaikyti prie aplinkybių bei nesivilioja gerbūvio stebuklais.

Psichoseksualinė Vandenio charakteristika

Vandenius jaudina naujovės, todėl jie ieško naujų įdomių žmonių, nori paliesti vis naujus kūnus. Sekse juos stimuliuoja partnerių įvairovė, tačiau tai jiems ne amoralumas, o "vandeniškasis" gyvenimas.

Vandenio ženkle užtvirtintas vidinis konfliktas, t.y. jis yra pastovus ženklas, tačiau iš kitos pusės jis trokšta permainų. Todėl Vandenis dažnai pakliūna į tarpusavio santykių konfliktus. Dažnai jie stengiasi išvengti vedybų ir kratosi jų tol, kol tik įmanoma.

Trauka žmonijai pas Vandenius tokia didžiulė, kad jie visgi išsirenka sau partnerį, tačiau vieną visam gyvenimui. Vandenis labiausiai iš kitų Zodiako ženklų stengiasi atsikratyti visuomeninių ir tėvystės pareigų, priešindamasis ir protestuodamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)