Pirmoji kolekcijos dalis - "Laukinės katės", skirta "laukinei" iš prigimties moteriai. Tai žavi, pietietiškų bruožų, tarsi iš džiunglių pabėgusi mergina. Savo gracija ir plėšrūnišku laukinės katės žvilgsniu galinti sugundyti kiekvieną vyrą.

"Laukinė katė", anot dizainerių Boženos bei Julijos, tai moteris, derinanti prigludusio silueto švarkus su įvairių formų galvos apdangalais: nuo skaros iki afrikietiško tiurbano.

Kolekciją papildo platūs odiniai diržai kabantys ant klubų, įvairiai pintos juostelės. Kurdamos kolekciją "Laukinės katės" dizainerės vadovavosi devizu: "Visa apimanti fantazija - štai tikroji mada!". Antroji kolekcijos "Laukinių kačių kaprizas" dalis - "Kaprizas", skirta kaprizingai, bet kartu elegantiškai moteriai.

Drabužių siluetai specialiai neužbaigti, stengiantis palikti klausimą: "Kaprizas! Koks jis?". Dizainerės mano, kad kaprizas turi bene daugiausia spalvų: "Nuo kavos, kvepiančios imbieru, iki gurmaniško skonio deserto su apelsinų žievelių padažu".

Kolekcija "Kaprizas", tai - saldumo ir kartumo, lengvumo ir griežtumo derinys, skirtas subtiliai vėjavaikiškai moteriai, mėgstančiai šėlti.

"Persiko efekto zomša, grubus velvetas su floros motyvų piešiniais ir linksmi dryžiai", štai toks, anot dizainerių, galėtų būti moters kaprizas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją