Trumpų gastrolių į Didžiąją Britaniją atvykusi V. Povilionienė neturėjo kada atsikvėpti. Vien šeštadienį būsimoje Lietuvos ambasados patalpose buvo surengti du koncertai: dieną – vaikams ir jaunimui, vakare – „paaugusiems ir subrendusiems“.

Kartu su ja dainavo lietuvių poetų eiles deklamavo aktorius Saulius Balandis, įvairiais instrumentais ir savo balsais pritarė folkloro atlikėjai Elenutė, Gaila bei Arvydas Kirdos.

Atlikėjų repertuare buvo ir linksmų, ir melancholiškų dainų – tiek liaudies, tiek parašytų poetų. Viena daina, sukurta pagal Pauliaus Širvio eiles, - „Aš nevertas tavo meilės“, kaip juokėsi V. Povilionienė, buvo repetuota vos pusantro karto, tačiau ji bene labiausiai visus sužavėjo. Viešnia buvo paprašyta dainą pakartoti.

Vakarinis koncertas, atviliojęs kelias dešimtis žmonių, užtruko kone dvi valandas. Po paskutinės dainos klausytojai viešniai plojo stovėdami.

Tačiau net pasibaigus pasirodymams publika neskubėjo skirstytis namo. V. Povilionienė pasiūlė klausytojams likti pasikalbėti ar padainuoti, todėl dainos naujose ambasados patalpose dar kurį laiką netilo.

Liaudiškoje vakaronėje V. Pavilionienė dalyvavo ir penktadienio vakarą. Sekmadienį numatytas jos pasirodymas Londono Šv. Kazimiero bažnyčioje, vėliau – dar viena liaudiška vakaronė Londone, o pirmadienį – rudens derliaus šventė Lietuvių sodyboje. Šiuose renginiuose atlikėjai padeda Londono lietuvių folkloro ansamblis „Saduto“ ir dainos ansamblis „Blezdinga“.