„Spartus gyvenimo ritmas, intensyvus darbas, laiko stoka ir sveiko gyvenimo būdo aktualumas verčia rinktis tai, kas yra greita ir patogu. Todėl skubantiems ir ieškantiems kokybės nusprendėme pasiūlyti naujieną – sušius išsineštinai“, - sakė laisvalaikio centro GCW projektų koordinatorė Jūratė Bitinaitė.

Lietuvių pamėgti japonų virtuvės patiekalai tampa vis populiaresne kasdieninio raciono dalimi, todėl buvo nuspręsta produktą padaryti prieinamesnį klientui – kad mėgstamais „Tokyo sushi“ būtų galima greitai pasistiprinti patogiausioje vietoje. „Lengvi pietūs akimirksniu“ – skelbia išsinešti skirtų sušių sumanytojai.

Iš ryžių, žuvies, jūros gėrybių bei daržovių gaminami sušiai yra sotūs ir maistingi, tačiau neapsunkinantys organizmo, sveiki ir nekaloringi. Todėl visame pasaulyje juos vertina savo figūra ir gera savijauta besirūpinančios gražuolės, šokėjai, aktoriai, sportininkai ir sveiką gyvenimo būdą propaguojantys asmenys, branginantys savo laiką, vertinantys kokybę ir ieškantys kažko naujo.

Išsinešti skirtus sušius gamina specialiai apmokyti restorano „Tokyo“ profesionalai, todėl klientams patiekiami tik aukščiausios kokybės, visuomet švieži produktai, kurie kasdien pristatomi į prekybos taškus.

„Tikimės, kad sostinės gyventojams patiks mūsų sumanymas, tad orientuodamiesi į vartotojų poreikius rūpinsimės, kad jie rastų mėgstamo produkto ten, kur įprastai lankosi ar tiesiog eina pro šalį, - apie ateities planus kalbėjo J. Bitinaitė. – Vasarą projekto startui pasirinkome neatsitiktinai: juk taip smagu papietauti kartu su šeima ar draugais gamtoje, prie ežero, ant žolytės, ar tiesiog greitai užkąsti ant suoliuko prie ofiso“.

Prekybos ir laisvalaikio centro „Europa“ trečiajame aukšte įsikūrusiame restorane „Čili pica“ startavusi „Tokyo sushi“ paslauga artimiausiu metu bus prieinama dar aštuonių „Čili“ tinklo restoranų lankytojams bei trumpuoju numeriu 1822.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją