V.Stungurio atžvilgiu 2007 metų balandžio 12 dieną Specialiųjų tyrimų tarnybai (STT) pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl piktnaudžiavimo tarnyba bei galimo 235 tūkst. litų pasisavinimo, buvo paskirtas antstolio atstovas, kuris perėmė iš V.Stungurio jo pareigas. Tačiau V.Stungurys, nepaisydamas to, ir toliau dalyvavo Antstolių garbės teismo posėdžiuose, vadovavo jiems ir priėmė sprendimus. Beje, V.Stungurys iki šiol Antstolių rūmų tinklalapyje www.alar.lt nurodomas kaip Garbės teismo narys.

Laikinai valdytojos pareigas einanti Dovilė Satkauskienė paaiškino, kad tinklalapis retai tvarkomas, todėl likęs senas įrašas.

Tai anaiptol ne vienintelis senas įrašas, liudijantis, kad Antstolių rūmuose įtakingas pozicijas buvo užėmusios prieštaringai vertinamos asmenybės. Teisės aktų ekspertizės ir projektų rengimo komisijos pirmininkė buvo Aušra Lepeškaitė, kartu su V.Stunguriu dirbusi tame pačiame departamente Teisingumo ministerijoje, rengusi Antstolių įstatymą bei jį lydinčius dokumentus, o vėliau kartu sukūrusi antstolių kontorą.

Su rūmų prezidente Inga Karaliene ir prezidiumo nare Neringa Lipeikiene V.Stungurys dirbo Teisingumo ministerijoje, o su prezidiumo nariu Irmantu Gaideliu sukūrė bendrą antstolių kontorą. Lietuvos antstolių rūmų revizijos komisijos narė Virginija Meškauskienė - ketvirtoji antstolė bendroje su V.Stunguriu antstolių kontoroje, įkurtoje dalyvaujant ir Gintarui Matkevičiui. Šis antstolis kol kas vienintelis iš buvusių Teisingumo ministerijos darbuotojų, rengusių Antstolių įstatymą ir vėliau tapusių antstoliais, nuteistas už piktnaudžiavimą tarnyba.

Gali būti nuteistas ir nuo teisėsaugos besislapstantis V.Stungurys, su buvusių kolegų būreliu užėmęs įtakingiausias vietas antstolių savivaldos organuose.