Originalios dainos autoriai yra kompozitorius Gintautas Abarius ir poetas Gintaras Zdebskis.

"Tikiuosi, kad ši daina taps gražiu V.Adamkaus rinkimų kampanijos akcentu. Susirinkom ir įdainavom", - sakė projekto iniciatorius, dainininkas ir TV laidų vedėjas Vytautas Kernagis.

Projekte taip pat dalyvavo operos solistas Virgilijus Noreika, dainininkės Neda Malūnavičiūtė, Asta Pilypaitė, dainuojančios "TV žvaigždės" Inga Valinskienė ir Marijonas Mikutavičius.

"Aš gerbiu ir palaikau prezidentą V. Adamkų. Tikiu, kad ši daina taps demokratinių vertybių ir modernios Lietuvos simboliu, koks, manau, yra ir V.Adamkus. Žaviuosi šio žmogaus patirtimi, ramumu, užsienio ir vidaus politikos išmanymu, kas yra ypač svarbu mūsų valstybei", - pažymėjo pasaulyje žinomas operos solistas V.Noreika.

Sausio 5 dieną dėl prezidento posto varžysis du daugiausia balsų pirmajame rinkimų ture surinkę kandidatai - dabartinis šalies vadovas Valdas Adamkus ir Liberalų demokratų partijos lyderis Rolandas Paksas.

V.Adamkui nedviprasmišką paramą parodė keli pirmajame rinkimų ture dalyvavę kandidatai - Seimo pirmininkas, Naujosios sąjungos lyderis Artūras Paulauskas, Lietuvos liberalų sąjungos pirmininkas Eugenijus Gentvilas, partijos "Lietuvos krikščionys demokratai" vadovas Kazys Bobelis. Paramos V.Adamkui klausimą pirmadienį ketina svarstyti Socialdemokratų partijos taryba.

R.Paksą ketina paremti vienintelė moteris tarp pirmojo turo kandidatų - Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjungos pirmininkė Kazimira Prunskienė.