Pirmoji paslaptis. Pagrindinių apdarų gali būti nedaug, bet visi jie turi derėti spalva, būti daugmaž vienodo modelio ir siūti iš panašaus audinio. Nesirinkite itin ultramadingų modelių (juos greitai pakeis kiti), bet ir klasikai vergauti neverta.

Antroji paslaptis. Pagalvokite, kokia spalvinė gama jums artimiausia: kontrastinga juodai balta, šilta rudai auksinė ar šalta pilkai mėlyna. Rinkitės paletę ir atitinkamai derinkite drabužius.

Trečioji paslaptis. Paradoksalu, bet kartais net spalvotas daiktas gali būti bazinis. Svarbiausia, kad deriniuose su kitais drabužiais jis atrodytų vis naujai. Bandykite, eksperimentuokite, matuokitės!

Ketvirtoji paslaptis. Jūsų spintoje svarbiausi drabužiai turi būti labai geros kokybės. Užtat papildomus, greitai iš mados išeinančius drabužius galima pirkti vienam sezonui. Apsvarstykite savo finansines galimybes, kad užtektų viskam.

Penktoji paslaptis. Kad per trumpą laiką paverstumėte kasdienį komplektą vakariniu arba dalykiniu, reikia laikytis „trečiojo sluoksnio“ taisyklės. Jei kasdien keisite skaras, diržus, liemenes ar švarkelius, niekas nepastebės, kad jau savaitę vilkite tas pačias kelnes ir palaidinukę.

Šeštoji paslaptis. Must have visiems laikams – klasikiniai tamsūs džinsai ir priekyje susagstomas megztukas. Vienintelė sąlyga – pirkite tradicinius variantus be laikinai madingų puošmenų. O štai juoda palaidinė, vyrų nuomone – moteriškiausias ir universaliausias drabužis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją