Esu aukšta, normalaus sudėjimo. Būsiu ten tris dienas, tad reiktų skirtingų drabužių. Nenoriu atrodyti per daug oficialiai, bet nenoriu ir per daug kasdieniškai. Kokio stiliaus drabužius, rankinę ir batus rinktis? Gal išeitų suderinti vienas kelnes su keliais skirtingais viršutiniais drabužiais?
.

Stilistas Kęstas Rimdžius: „Pati puikiai atsakėte į klausimą. Nesvarbu, kad dirbate mados srityje - šiuo atveju (tai yra mokymai) išsišokti nereikėtų. Stilius turėtų būti smart casual. T.y. rūbai pakankamai klasikiniai, tačiau ne per daug. Galėtų būti šiek tiek ryškesnių detalių, kas parodytų, jog esate paliesta mados - žinote tendencijas.

Jei figūra leidžia, siūlyčiau rinkti itin madingas šį sezoną aptemptas kelnes. Jas galima būtų derinti ir su lygiapadžiais laiveliais, ir su aukštakulniais - taip tavo įvaizdis galėtų keistis dieną ir vakare. Prie tokių kelnių tiktų paprasti marškinukai ir užsagstomas megztukas, a la perlų karoliai.

Niekada neprašausite pro šalį pasirinkusi džinsus ir klasikinio kirpimo švarkelį, prie kurio derėtų paprasti marškinėliai ir plonas megztas šalikėlis. Akcentas būtų ir aukštakulniai, tarkime, dekoruotu kulnu (Miu Miu, „Prada“) - taip atrodysite itin besidominti mados tendencijomis.

Dar vienas variantas: itin madinga lengvo šilko palaidinė su džinsiniu švarkeliu ir aptemptomis kelnėm (ar džinsais), ilgaauliai batai; arba trapecijos formos lengvai krintančiu sijonu.

Tiktų ir šviesesnės spalvos kostiumėlis, kuris suteiktų solidumo įspūdį.

Rankines prie bet kokio pasiūlyto stiliaus rinkitės talpias ir dideles, nešiojamas per petį, kur lengvai tilps mokymų medžiagos segtuvas.

Tai tik keli pasiūlymai iš tūkstančio galimų.

Sveiki, norėčiau sužinoti, prie ko galėčiau derinti baltus ilgaaulius a la kaubojiškus batus? Ar jie vis dar madingi?

K.Rimdžius: Ilgaauliai balti ir dar kaubojiški batai nėra šio sezono mados klyksmas, tačiau jei vis tik gaila juos išstumti iš garderobo, bandykite derinti su stipriai trintais ir plėšytais džinsais, languotais aptemptais marškinukais trumpomis rankovėmis, segėkite platų pintos odos diržą ir paieškokite kutais dekoruotos rankinės.

Taip susikursite labiau hipišką - dabar itin madingą - įvaizdį, nei pasenusį kaubojišką.

Jokiu būdu neavėkite tokių batų su trumpu sijonu ir kaubojiško stiliaus skrybėle - atrodysite lyg susiruošusi į karnavalą.

Kokius vyriškus klasikinius batus patartumėte rinktis madingam vyrui, kuris derina konservatyvumą ir šiuolaikiškumą savo garderobe?

K.Rimdžius: Madingiausi sezono batai, avimi prie klasikinio kostiumo, „pasižymi“ suvarstymu ir smailiai buka nosyte. Itin madingi batai, kurių kulnas žymiai mažesnis nei klasikinių (maksimalus aukštis – 1 cm) Šį sezoną akcentuojamos itin aukštos kokybės medžiagos: oda turi buti labai plona, faktūrinė, pavyzdžiui, skylėta, daug zomšos, šviesių spalvų ir t.t.

Vyriškuose batuose atsiranda daug blizgesio: lakuotos, aukso ar sidabro spalva purkštos odos detalės. Kai kurie dizaineriai vyrišką avalynę dekoruoja net kaspinais(Yves Saint Laurent), kniedėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją