Šventė prasidės Saulėtekyje prie 4-ojo VU bendrabučio, kur tradiciškai bendrabučio languose bus įžiebtos EF raidės. Taip pat susirinkusiųjų laukia įvairios akcijos, žaidimai, konkursai ir koncertas, kuriame pasirodys tokios studentiškos grupės, kaip “Be laidų”, “This”, “R.P.G”, “ 25 Kadras" ir „Funny Rot“.

Šiemet organizatoriai siūlo apsilankyti net penkiose paskaitose bei diskusijoje. Balandžio 15 dieną paskaitų ciklas prasidės seminaru apie tarptautinio verslo kultūrą, kurią pristatys Torben Pedersen, Andrew Cross ir Andrius Kavoliūnas. Vėliau studentams bus pasiūlyta pažvelgti į ateitį ir dalyvauti paskaitoje, kurioje Saulius Jovaišas pabandys atskleisti perspektyvas baigus Ekonomikos fakultetą.

Pirmoji diena baigsis paskaita apie tai, kaip etiketas gali lemti karjerą, kaip derėtų elgtis bendraujant su svarbiais verslo sektoriaus žmonėmis. Tokių kiekvienam verslininkui svarbių detalių studentus mokys politikas Arminas Lydeka.

Kitą dieną Arnoldas Rogoznyj ir Aldas Kirvaitis pasakos apie elektroninį verslą. Vėliau atviras paskaitas mėgstantys studentai galės apsilankyti dėstytojų, studentų bei verslo sektoriaus atstovų diskusijoje, kurios tema: „Paskaitos – nauda ar našta?“. Galiausiai savo sėkmės istorijomis pasidalins dr. Gintautė Lidžiuvienė, Laura Vyšniauskaitė ir Tomas Balžekas paskaitoje „Netradiciniai verslo organizavimo būdai – sėkmės istorijos“. Vakarą vainikuos magijos bei kino seansas universitete.

Balandžio 17 diena – paskutinė renginio diena, kuri yra skirta pramogoms universitete. Studentams bus pasiūlyta pasitikrinti savo protines žinias ir išbandyti loginį bei netradicinį mąstymą. „Protmušis“, pokerio turnyras, stalo žaidimai bei sunkieji „Brain games“, ambrozijos valgymas – sutrauks daug žmonių, kurie yra išsiilgę pramogų bei netradiciško laisvalaikio praleidimo.

Uždarymo vakaras vyks „Pramogų banke“ su paslaptingaisiais ugnies dievais, o susirinkusiems koncertuos energingieji „InCulto“ bei Kym Wild iš „Metal on Metal“.

„Merkurijus 2008: Dievų sąskrydis“ prasideda balandžio 14 d., pirmadienį.