Kreipdamasis į žiniasklaidą, taip pat ir į pačią A. Wintour, G.Armani išrėžė nenuoširdų komplimentą, kuris buvo toks pat elegantiškas, kaip ir jo švarkeliai – jis viešai nusistebėjo, kodėl tiek daug žmonių nemėgsta A. Wintour.

Dizaineris užsiminė apie komentarą, kurį numanomai kažkada pasakė redaktorė, esą „Armani era baigėsi“.

„Girdėjau, jog ji taip sakė, bet tikiuosi, kad ji to nedarė“, - sakė dizaineris.

Tuomet jis prabilo apie skonių skirtumus: „Tai, kas jai atrodo nuostabi suknelė, man gali atrodyti visai priešingai“. Ir nurodė tai, kas jam atrodo lyg pirmenybės teikimas amerikiečių bei prancūzų dizaineriams italų atžvilgiu. Pastabos buvo išsakytos per spaudos konferenciją, skirtą parodos „Superheroes: Fashion and Fantasy“, vyksiančios Niujorko Metropoliteno muziejuje, atidarymui. G. Armani ir A. Wintour kartu vadovauja šios parodos iškilmingam labdaros vakarui.

Neaišku, kokia šio neįprasto kandumo priežastis, bet toks žodžių mūšis parodo, jog atmosfera tarp JAV žiniasklaidos ir Italijos mados pramonės yra gana įtempta.

Neseniai A. Wintour išsiuntė laiškus Italijos dizaineriams, prašydama jų savo madų šou organizuoti kartu ar panašesniu laiku, kad sutaupytų pinigų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją