Pirmiausia — psichologų verdiktas. Pasak jų, vyrų vaizduotė ne tokia laki kaip moterų. Beje, ir be psichologų pagalbos vyrai tai pastebi klausydami moteriškos fantazijos sukurtų istorijų, pavyzdžiui, apie nuotykius, kuriuos jie neva patiriantys komandiruotėse. Tačiau motulė gamta turbūt kaip kompensaciją vyrams daugiau atseikėjo smalsumo.

Tai sunkiai nuginčijamas faktas: jei ne smalsumas, vargu ar pirmokėliui rūpėtų, ką bendraklasė slepia po sijonu. Štai ir išvada: fantazijos trūkumas bei smalsumo perteklius vyrus atveda tiesiai į striptizo barus. Jokių svajonių apie rimtus santykius su Pamelos Anderson tipo moterimi! Tiesiog retas kuris geba atsispirti pagundai bent kartą savo rankose palaikyti E dydžio krūtis.

Dabar — asmeninė patirtis. Nesu užkietėjęs striptizo barų lankytojas, bet šiokį tokį stažą įgijęs. Malonūs prisiminimai! Perkračiau juos mintyse ir pastebėjau, kad priežastys, dėl kurių ėjau žiūrėti striptizo anksčiau ir dėl kurių einu dabar, — visiškai skirtingos.

Net penkias stadijas išskyriau — manau, jos priklauso nuo to paties stažo. Galbūt jų yra ir daugiau, tačiau viliuosi, kad ir šių išsamus pristatymas padės tau geriau suprasti, kas gi taip traukia vyrus į striptizo barus.

  • Penktoji stadija: o galėtum apsirengti?

    Negaliu patikėti savo akimis

    Kiek mergų! Ir visos nuogos! Kiekvienam pirmą kartą įžengusiam į nusirenginėjančių merginų įstaigą atvimpa žandikaulis. Suapvalėjusios akys byloja tik viena: “Oho! Nereikia nei gėlių dovanoti, nei vynu girdyti, nei miglos į akis pūsti, kad bent akies krašteliu pamatytum liemenėlės turinį”.

    Sustingęs kūnas antrina: “O gal jos manęs nemato? Kad tik nesujudėčiau — dar išsigandusios visos pabėgs rengtis...” Žodžiu, abiejų smegenų pusrutuliai doroja vizualinę informaciją, nes prieš akis — ne Holly Randall nuotraukos ar Tinto Brasso filmukai, o gyvos mergiotės! Ir jos veikia kaip žaidimų automatai: įmetei pinigėlį ir prisirpę persikai — prieš pat nosį.

    Ciniška? Sutinku. Bet... juk Adomas apie tokį rojų svajojo!

    Dėl šio jausmo norisi grįžti į striptizo barą dar kartą ir dar... Tačiau joks kitas kartas neprilygs pirmajam įspūdžiui. Nors kai kuriuos kažkaip pačiumpa to pirminio rojaus paieškų ratas, ir jie pamažu tampa panašūs į seilėmis apsiputojusius rujojančius kuilius.

    Atradimas — skirtingų formų krūtys

    Štai ko pasigesdavau per anatomijos pamokas! Nebuvo jokios įvairovės — vadovėlio puslapius iliustravo tik vienas paveiksliukas: apvalių formų moterytė, kuriai vietoj krūtinės nupiešti du simetriškai puslankėliai.

    O tikrovėje — šimtai, galbūt tūkstančiai krūtų formų! Vienos atsikišusios kaip špygutės, kitos nužvairavusios į šonus, trečios pūpso kaip kalneliai, į kuriuos taip ir norisi įkopti. O dar speneliai: tamsūs, šviesūs, įdubę, su aureolėmis ir be jų.

    Apima net savotiškas azartas pamatyti kuo daugiau. Nauda neabejotina — kuo daugiau esi matęs, tuo mažesnė tikimybė, jog nurengiant ne striptizo bare sutiktą aistros objektą išsprūs frazė: “O čia dabar kas?” Nemanau, kad kuriai nors merginai būtų malonu tokią išgirsti.

    Orgazmas be sekso

    Tik nereikia kikenti ir kuždėtis, neva vyrams taip nebūna. Dar ir kaip būna! Teko girdėti, jog arabai malonumo viršūnę geba pasiekti stebėdami pilvo šokių profesionalių pasirodymus.

    Tai ką jau kalbėti apie nusirenginėjimo meną perkandusias merginas: įsitaisiusios klientams ant kelių jos gali sušokti tokį kūno šokį, kad šie net pirštu jų nepalietę (dažniausiai striptizo barų vidaus taisyklės draudžia rankomis čiupinėti šokėjas, — red. past.) pradės staugti iš malonumo!

    Tiesa, pasigyręs vienu tokiu pastūgavimu savo tuometinės mylimosios buvau išgrūstas iš namų. Teko ilgai aiškinti ir įtikinėti, jog tokia pasilinksminimo forma su neištikimybe neturi nieko bendra. Laimė, jai pavyko tai suprasti — kai pati grįžo suplukusi iš “Chippendales” šou. Bent jau aš esu įsitikinęs, kad mudu išsiskyrėme tikrai ne dėl striptizo.

    Po velnių, tai juk menas!

    Hm, pasirodo, striptizo šokėjos ne šiaip staiposi — jos šoka! Viena kita geba ir šiokią tokią mintį šokiu išreikšti arba į kokios nors geraširdės fėjos vaidmenį įsijausti. Gražu. Staiga išgaruoja visi nepadorumai ir kiekvieno šou merginos pasirodymo pradedi laukti — ne dėl to, kad pamatytum, ką ji slepia po drabužiais: smalsu, kaip ji gebės tuos savo slėpinius atskleisti bei pademonstruoti.

    Teko stebėti tokių striptizo šokėjų pasirodymų, kuriems neprilygtų joks Anželikos Cholinos spektaklis. Visiškai suprantama, kodėl geriausiuose striptizo baruose sėdi ne vien vyrai, bet ir poros: sutuoktiniai ir meilužiai ateina žiūrėti spektaklio, kuris neabejotinai turėtų teikti įkvėpimo karštiems nakties žaidimams.

    O galėtum apsirengti?

    Striptizas atvirkščiai. Kai mergina ne nusirengia, o apsirengia. Beprotiškai erotiškas vaizdelis! Pirmąkart tokiu mėgavausi ne kokiame nors klube, o prie TV ekrano — žiūrėdamas į Monicą Bellucci juodojoje komedijoje “Šventės nebus”.

    Vėliau atvirkštinio striptizo pranašumus įvertinau ir realybėje. Kai mergina nusirenginėja, galutinį rezultatą nesunku nuspėti, skiriasi tik niuansai. O kai ji puošiasi kokia nors išskirtine proga, numatyti galutinį rezultatą gali nebent aiškiaregys.

    Be to, intriga gali trukti gerą pusvalandį ar net pusantros valandos! Gaila, atvirkštinio striptizo barų nėra, todėl labai tikiuosi, kad artimiausiu metu iš kokio nors vakarėlio namo grįšiu su mergina, kuri bus skaičiusi šį straipsnį. Ir ji mane supras.