Anot jo, geriausias dovanas paprastai dovanoja moterys didelėmis akimis ir vyrai - didžiulėmis nosimis. Taigi įsimylėkite moteris įspūdingomis akimis ir šypsokitės vyrams, kurių nosys, regis, visur lenda, rašo femalefirst.co.uk.

Knygos „Your Face Tells All“ autorius aiškina: „Dar gerokai prieš atsirandant Kalėdų seneliui senovės kinai žinojo, kad iš veido galima išskaityti, kuris žmogus yra išlaidautojas. Pažiūrėję į žmogaus veidą jie galėjo papasakoti apie jo praeitį, dabartį ir ateitį, temperamentą, būdą, kūrybingumą ir ar šį žmogų lydės laimė, ar nesėkmės. Kinijoje ši tradicija vis dar gaji ir susilaukė Amerikos psichologų dėmesio“.

„Vertinant Holivudo garsenybes, George‘as Clooney turi „stiprią“ tiesą nosį simetriškų bruožų veide. Tokie žmonės siekia didelių tikslų ir yra dosnūs, - nurodo E. Kanto. - Reese Witherspoon nosis išduoda, kad ji mėgsta artimiesiems dovanoti įspūdingų dovanų.

Jos šypsena plati ir graži, o tai reiškia, kad ji ir šiaip yra malonus žmogus. Bet, nors jos veide daug meilumo, galima būtų lažintis, kad ši moteris - stipri asmenybė. Žandikauliai aukšti ir tai reiškia, kad nuo jos žodžio priklauso, kas ir kaip bus daroma“.

Veidų vertintojas, ištyręs Micko Jaggerio veidą, pareiškė, kad „jo veidas yra įdomus, nosis ne per daug siaura. Jei esate jo draugas (ar į jį panašaus žmogaus) – tikėkitės gražių dovanų. Burna labai didelė, todėl galima teigti, kad M. Jaggeris geraširdis, bet viską mėgsta daryti savaip. Juoko linijos ilgos: jis gyvens ilgai. Gilias juoko linijas kinai sieja su seksualiniu aktyvumu“.

Pasak E. Kanto, Melo Gibsono nosis itin gražios formos. Jo antakių kraštai stipriai nusileidę žemyn, o tai reiškia, kad tokie žmonės mėgsta teikti malonumą esantiems aplinkui. Išvada: M.Gibsonas tikriausiai dovanoja daug kalėdinių dovanų.

Ekspertas tęsė: „Iš kitų Holivudo garsenybių pagal veidą išskirčiau Jacką Nicholsoną - jis dosnus žmogus, perkantis gausybę kalėdinių dovanų savo draugams ir draugėms. Ryškios šnervės verčia manyti, kad Jackas yra labai emocingas ir bet kuriuo momentų gali pulti į isteriją.

Plati šypsena byloja, kad šis vyriškis - malonus žmogus, bet jo lūpos plonos, ir tai nurodo, kad J. Nicholsonas linkęs sakyti tai, kas jam šauna į galvą.

Aktoriaus ausys ilgos ir gražiai įtaisytos, todėl, pasak veido skaitymo kanonų, jis daugeliu atžvilgių yra labai laimingas“.

„Paklausite, kas pats dosniausias šių metų Holivudo dovanotojas? Veidų skaitymo ekspertas-psichologas nusišypso: „Tikriausiai George‘as Clooney, bet Kalėdų senelis taip pat gana išlaidus. Tačiau pastarojo atveju – remiantis griežtomis veidų skaitymo taisyklėmis – yra tam tikra problemėlė. Reikėtų įtariai vertinti kiekvieną, kuris veidą slepia už vešlios barzdos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją