„Nokia N-Gage“ – mobilusis telefonas su žaidimų kompiuterio funkcijomis. Kūrėjų teigimu, šiuo metu ruošiamasi išleisti daugybę „N-Gage“ skirtų žaidimų, kurie bus platinami „Flash“ tipo atminties kortelėse. Įtaisas turėtų konkuruoti rinkoje su „Nintendo“, „Sony“, „Microsoft“ gaminamais žaidimų kompiuteriais. Prekyboje telefonas turėtų pasirodyti 2003 metų vasario mėnesį.

Kitas pristatytas mobilusis telefonas – „Nokia 6800“ – ne mažiau įdomus. Jis turi spalvotą ekraną, tačiau esmė tame, kad jo dangtelis išsilanksto į mažytę klaviatūrą, kuri paspartins teksto rinkimą. MMS ir „Java“ technologijas palaikantis ryšio įtaisas bus išleistas pirmajame ateinančių metų ketvirtyje.

2003 metų pradžioje rinkoje pasirodys ir „Nokia 7250“. Šis stilingas telefonas turi įmontuotą skaitmeninę kamerą, o vartotojas galės pasirinkti vieną iš daugelio skirtingų spalvotų dangtelių.

Tuo tarpu „Nokia 6100“, taip pat turinti spalvotą ekraną, prekyboje pasirodys dar šių metų pabaigoje. Šis modelis palaikys MMS trumpųjų žinučių, bei GPRS ryšio technologijas. „Nokia 6100“ veiks trimis dažniais - GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz.

Kitų metų pradžioje ruošiamasi išleisti ir tridažnį (EGSM 900, GSM 1800/1900 MHz) „Nokia 5100“. Naujasis penktos serijos modelis, skirtingai nei „Nokia 6100“, be MMS technologijos, palaikys ir „Java“ taikomąsias programas.

Ypatingu funkcionalumu iš naujai pristatytų modelių išsiskyrė „Nokia 8910i“ modelis, kuriame įdiegtos tiek MMS, bei „Java“, tiek „Bluetooth“, HSCSD ir GPRS technologijos. Telefono korpusas pagamintas iš lengvo titano lydinio.

Pats paprasčiausias konferencijoje pristatytas telefonas buvo „Nokia 2100“. Jame yra daugelis šiandienai įprastų mobiliojo telefono funkcijų.