Vertindami Tokijo restoranus vienas europietis ir du japonai restoranų kritikai-inspektoriai inkognito per pusantrų metų aplankė pusantro tūkstančio Tokijo restoranų. Įvertinę restoranų virtuvę, aptarnavimą, interjerą ir kt. inspektoriai sudarė restoranų reitingą.

Aštuoni Japonijos sostinės restoranai buvo įvertinti aukščiausiu balu ir gavo po tris žvaigždes. Jie vos neaplenkė Paryžiaus, kur aukščiausio lygio restoranų yra 10. Penki iš aštuonių geriausiai įvertintų restoranų siūlo pasimėgauti nacionaline virtuve, o trys - prancūziškais patiekalais.

Restoranų gidas "Michelin Guides" leidžiamas nuo 1900 metų ir šiuo metu yra leidžiamas 23-ijose šalyse.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją