Karina Krysko („69 danguje“):
„Lietuviška virtuvė šauni. Labai skanu visi tie cepelinai, bulviniai blynai, bet man skaniau daržovės ir priimtinesnė kiniečių virtuvė. Tačiau kartais organizmas pareikalauja bulvių, tada leidžiu sau jomis pasimėgauti.


Labai mėgstu valgyti skaniai (šypsosi). Man rūpi ir išvaizda, ir kvapas. Po šešių valandų vakaro stengiuosi nevalgyti, nes šiaip galėčiau valgyti visą parą, man valgymas teikia malonumą“.


Vilius Tarasovas:
„Lietuviška virtuvė labai skani (kai kalbėjomės Violeta Viliui kaip tik kepė bulvinius blynus). Neturiu nieko prieš mūsų šalies riebią ir bulvinę virtuvę, aišku, jei tuo nepiktnaudžiaujama. Esu mėsaėdis. Juk mes, lietuviai, nuo mažens pripratę prie tokios virtuvės, polinkis į tokį maistą užkoduotas mūsų genuose (šypsosi).


Šiuo metu su Violeta esame įsimylėję japonišką virtuvę, kuria kartais save palepiname“. Maistas Viliui teikia malonumą, jis geriau valgys mėgstamą patiekalą, o po to sportuos, nei atsisakys kažko skanaus.

„Antradieniai Tarasovų namuose – šeimos vakarienės diena, kai Violeta gamina ir prie bendro stalo susirenka artimieji“, - išdavė paslaptį Vilius.

Giedrė Rusytė: „Man lietuviška virtuvė riebi, sakyčiau per riebi, ja mėgaujuosi labai retai. Viešo maitinimo įstaigose tradicinių patiekalų niekada nesirenku, tačiau ruoštų mamos ar močiutės kartais neatsisakau“.

Giedrė stengiasi sveikai maitintis, mėgsta itališką, prancūzišką virtuvę. Valgymas, kaip daugeliui, jai didelis malonumas, neatsisako gero maisto net vakare. Sako, jog nėra išranki, gali valgyti beveik viską, bet labai mėgsta salotas, žalumynus. „Mane galima papirkti gerai paruošta žuvimi arba šviežiomis austrėmis ir baltu vynu“, - pašnibždėjo Giedrė.