1. Mano apranga gana oficiali, o savaitgalį esu pakviesta į naktinį klubą. Ką patartumėte įsigyti, kad atrodyčiau stilingai, bet neiššaukiančiai. Man 29 m.

K.: Siūlyčiau džinsus ir, pavyzdžiui, aptemptus marškinėlius (šiuo atveju tiktų su gilesne iškirpte). Nepamirškite lakinių batelių, lakuotos odos diržo ir daug apyrankių. Būsite stilinga ir tikrai neatrodysite iššaukiančiai.

2. Susiradau naują darbą, tačiau yra viena problema: iki šiol vilkėjau tik laisvalaikio rūbus, o naujame darbe reikalauja dalykinės aprangos. Patarkite, ką įsigyti, kad būčiau stilinga, o atrodyčiau dalykiškai.

K.: Patarčiau įsigyti: šiltesnę suknelę arba sarafaną, porą golfų ir megztukų V formos iškirptėmis, klasikinio silueto sijonų iki kelių, vilnos bei aksomo švarkelių ir nepamirškite aksesuarų! Šiuos daiktus derinkite tarpusavyje.

3. Kokius rinktis rūbus, kad mano maža krūtinė vizualiai padidėtų?

K.: Maža krūtinė nėra trūkumas, bet jei norite ją vizualiai padidinti, rinkitės kokybišką apatinį trikotažą ir viršutinius drabužius su apvaliomis iškirptėmis.

4. Sakykite, ar labai atsilieku nuo mados avėdama lygiapadžius batus? O gal moteriškumui pabrėžti turėčiau įsigyti aukštakulnius, kurių nelabai mėgstu?

K.: Esate šaunuolė, kad avite lygiapadžius batus, nes jie visais laikais buvo ir bus madingi. Žemakulniai taip pat gali suteikti moteriškumo. Nereikia aklai sekti mada, geriau rinktis tai, kas jums patinka ir labiausiai tinka.

5. Šiuo metu darausi žiedelį su briliantais. Ar galėsiu jį nešioti kasdien - dieną ir vakare. Ar perlai dera su briliantais?

K.: Jei žiedelis nėra tokio dydžio, kaip kastetas, jį galėsite nešioti kasdien. O perlai prie briliantų dera.

6. Pernai nusipirkau a la nacionalines turkų kelnes. Prie kokių batų jas patartumėte mūvėti?

K.: Lygiapadžių ilgaaulių batų.

7. Ką galėčiau priderinti prie cigaretės formos džinsų?

K.: Sportinio tipo batelius, arba vėl itin madingus ilgaausius be pakulnės. Tinka bet koks megztukas, arba paltukas. Žodžiu, rinktis daiktus, kurie paryškintų figūros privalumus.

8. Kokie sijonai dabar madingi?

K.: Trapecijos formos, gofruoti ir klostuoti. Ilgis - iki kelių.

9. Paaiškinkite aprangos kodą „juodasis kaklaraištis".

K.: Moterims: suknelė iki žemės atvirais pečiais; vyrams - smokingas. Apranga vakarinė.

10. Kokius drabužius rinktis, jei mano rankos ties pečiais storokos?

K.: Rinkitės drabužius platesnėmis rankovėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)