Stilingoji Victoria Beckham ne juokais susirūpinusi savo pilvu. Po gimdymų jis tapo nebe toks stangrus kaip anksčiau. „Mano pilvo oda nukarusi. Kartais norisi apsivilkti džinsus pažemintu juosmeniu, bet suprantu, kad tai atrodys tiesiog siaubingai.“


Supermodelis Cindy Crawford nepatenkinta savo krūtine. „Sunku pradėti karjerą, kai neturi nei krūtinės, nei klubų. Man teko pasidaryti plastinę operaciją. Nespėjau kaip reikiant pasidžiaugti naujai įgytomis seksualiomis formomis, kaip krūtinė ėmė prarasti stangrumą“.


Paris Hilton silpnoji vieta – kojos. „Siaubingai nekenčiu vienos kūno dalies – savo kojų. Mano pėdos labai didelės, todėl tenka pirkti batus itin aukštais kulniukais, kitaip atrodyčiau siaubingai“. Paris avi 43 dydžio batus.


Supermodelį Jordan (Keti Prais), kaip ir Victorią Beckham, nervina pilvas. „Nesu užtikrinta savo kūno grožiu. Tai gimdymų pasekmė. Mane pykdo aplinkiniai, traukiantys per dantį mano pilvuką ir kalbantys: aš nėščia ar tiesiog stora?“ Reikia pastebėti, kad vos per devynias savaites po dukters gimimo Jordan sulieknėjo ir susigrąžino buvusią figūrą.


Britų dainininkė Lilly Allen gėdijasi savo klubų ir kojų. „Kate Moss kolekcija skirta liesutėms merginoms su idealia figūra. Norėčiau nusipirkti porą daiktų iš šios kolekcijos, bet negaliu. Dėl savo klubų ir kojų man tenka visą laiką vilkėti sukneles“.


Aktorei Scarlett Johansson nepatinka jos kreivos kojos ir pora nereikalingų kilogramų. „Holivude visi tokie liesi, kad nuolat jaučiuosi nepakankamai liekna. Tačiau kartais surengiu sau šventę ir valgau viską, ko noriu. Tokiomis dienomis man nusispjaut į madingas dietas ir panašius niekus“.


Britų aktorė, žurnalistė ir modelis Tara Palmer-Tomkinson kompleksuoja dėl savo liesų rankų: „Nekenčiu savo rankų. Prieš išlipdama iš automobilio visada pakeliu rankas į viršų ir kelias minutes taip pasėdžiu, kad nepersišviestų venos. Be to, valgau dešimt kartų per dieną, bet vis tiek negaliu priaugti svorio“.


Tenisininkė Anna Kurnikova mano atrodanti per daug sportiškai. „Nekenčiu savo raumenų. Aš ne Serena Williams ir nenoriu atrodyti taip, kaip ji.“


Robbie Williamsas... Ir vyrai turi kompleksų. Kad ir kaip būtų keista, Williamsą taip pat nervina pilvo dydis. „Pats ryškiausias mano prisiminimas – kai kažkada buvau paplūdimyje. Ten du jaunuoliai iš manęs juokėsi, nes mano pilvas buvo dukart didesnis nei jų.“
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją