Šių metų rugsėjo 27 dieną, 18 valandą, “Keistuolių teatre” (Laisvės pr. 60) įvyks labdaringas renginys, kurio metu socialiai remtini vaikai patys pirmieji išvys visiškai naują spektaklį “Marius ir Miglė”, o taip pat gaus dovanų.

“Marius ir Miglė” - tai dar nė karto Lietuvoje nerodytas muzikinis spektaklis vaikams, pastatytas pagal vokiečių muzikinę pjesę. Spektaklio režisieriai - Aidas Giniotis ir Thomas Ahrensas (Vokietija). Pasižiūrėti spektaklio atvykusius vaikus, “Lifarma” taip pat pradžiugins saldainiais ir balionais. Tuo tarpu vaikų globos namams ir kitoms įstaigoms, kurių globojami vaikai dalyvaus renginyje, bus įteikta vitaminų “Calcikids” ir “Super Junior Vites” labdara už daugiau nei 12 tūkst. litų.

Šią dovaną gaus iš viso 12 organizacijų – tai Vilniaus miesto I-ieji, II-ieji ir III-ieji vaikų globos namai, agentūra “Visos Lietuvos vaikai”, Vilniaus Arkivyskupijos CARITAS vaikų ir paauglių dienos centras “Vilties Angelas”, vaikų globos namai “Atsigręžk į vaikus” bei kitos įstaigos, globojančios likimo nuskriaustus vaikus.

“Mūsų, kaip farmacinės kompanijos rūpestis yra tai, kad Lietuvos vaikai būtų sveiki ir laimingi, todėl kiek galime, norime prie to prisidėti”– teigia UAB “Litfarma ir partneriai” bendrasavininkas ir generalinis direktorius Rytis Jurkėnas. Anot R.Jurkėno, ši labdaros akcija bus puiki pramoga globos įstaigų mažiesiems, o taip pat pradžiugins ir jų auklėtojus bei globėjus, kuriems bent jau šią žiemą tikrai nereikės rūpintis, iš kur gauti vaikams vitaminų. Abu įmonės vadovai, Rytis Jurkėnas ir direktorius komercijai Vaidas Sliesoraitis dalyvaus šį penktadienį vyksiančiame renginyje ir tiki, jog tokių akcijų ateityje bus ir daugiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją