Šįsyk komandos buvo pasirengę itin rimtai kovai plovimo arenoje. 14 ekipų apsiginklavę plovimo aparatais užpuolė arenoje laukiančius specialiai išpurvintus naujutėlius automobilius.

Kovoje dalyvaujančios profesionalų komandos stengėsi kuo greičiau ir švariau nuplauti automobilius, o mėgėjų komandos stebino išmone, teatralizuotais pasirodymais. Kai kurie jų buvo paruošti netgi su profesionalių choreografų pagalba.

Varžybų nugalėtojais profesionalų grupėje tapo „Švarūnės“ ekipa. Tai ne pirma jų pergalė plovimo varžybose. Antrąją vietą šioje grupėje pelnė automobilių švaros centrų tinklo „Švaros broliai“ ekipa, o trečiąją vietą užėmė ankstesnieji daugkartiniai varžybų nugalėtojai iš Klaipėdos – „Gitanos Serviso“ komanda.

Mėgėjų grupėje pergalę pelnė „Švaros broliai ir sesutės“. Tai to paties „Švaros brolių“ tinklo parengta ekipa, kurioje dvi geltonplaukės merginos ir tamsiaodis vaikinas Samu iš Zimbabvės. Žurnalistų ir specialistų komisiją jie nustebino netikėtu choreografiniu pasiruošimu ir išmone. Antroje vietoje mėgėjų įskaitoje buvo „Švarūnės“ ekipa, trečioje – vyriška komanda „Korsarai“.