Balandžio 21 d.- gegužės 21 d.

2- asis Zodiako ženklas.

1- asis Žemės ženklas.

1- asis pastovus ženklas.

Valdančioji planeta: Venera.

Laimingas skaičius: 6 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš 6.

Astrologinis simbolis: jautis.

Astrologinės spalvos: visos vakarinės spalvos- citrininė, balta, žalia ir violetinė.

Astrologiniai akmenys: briliantas, opalas, mėnulio akmuo.

Jautis valdo 2 horoskopo namą.

Bendra asmens charakteristika

Venera, valdančioji Jaučio planeta, įtakoja jį visiškai kitaip, nei Svarstykles. Būdama Jaučio valdančiąja planeta, ji ne tokia sudėtinga, mažiau pretenzinga, lengvai nusimetanti nuo savęs nežemiškumą ir intelektualumą, nusileidžianti žemėn.

Jaučiai vyrai dažnai žemoki, geri, pasiduodantys savo ženklo švelniems bruožams. Tačiau nelaikykite to temperamento trūkumu ir prieš jautį nemojuokite raudonu skuduru. Juos sunku supykdyti, dar sudėtingiau išaiškinti jų vidinį antagonizmą, o jeigu jie įpyksta, tampa ”tikrais jaučiais porceliano parduotuvėje”, pasirengusiais sunaikinti visa, kas jiems pakliūva į akis.

Dauguma Jaučių neatsilaiko prieš meną, muziką ir, visų pirma, juos sužavi žmogaus kūno grožis. Jaučiai aistringi meilužiai. Astrologai dažnai pareiškia, kad Skorpiono ženklas priešingas Jaučio ženklui, nepasotinamas partneris, tačiau manoma, kad Jautis viršesnis už Skorpioną savo nepasotinamu alkiu lytinio akto metu. Pagrindinis jų skirtumas tas, kad Skorpiono intelektas priverčia jį pamiršti apie lytinį potraukį tam, kad turėtų sėkmę kitose srityse. Tačiau Jaučiai turi tokį jėgų perteklių, kad lytinis aktas tampa jiems tam tikru ramintoju.

Jautis valdo 2 horoskopo namą, kuris dažnai vadinama pinigų namu. Jie pernelyg materialistiški, dažnai turi planų, nešančių pinigus, tačiau nepanašūs į valdžios trokštančius Ožiaragius. Jaučiai gyvena dabartimi. Jie komforto vergai. Jų namai turi šiuolaikinius patogumus, kurie palengvina jų ir jų mylimųjų gyvenimą. Jaučiai žino visa ko vertę, bet svarbiausia, kad pirkdami jie įvertina kiekvieno prabangos daikto pasitenkinimo koeficientą.

Venerą, Jaučio planetą, dažnai vadina ne tokia sėkminga, tačiau “ne tokia” ji tik lyginant su sėkmingesniu Jupiteriu. Tačiau ir ji neblogas Jaučio draugas. Ji neša laimę ir sėkmę, daro jį patraukliu draugams ir meilužiams, jį apdovanoja švelniu žavesiu, kuris pritraukia prie jo namo slenksčio visą pasaulį.

Kadangi Jautis ne visada būna intelektualus ženklas, Veneros įtakoje jame pasireiškia savimylos tendencija, kitaip sakant, tinginystė. Jie dažnai sako: “Aš žinau, kad galėčiau pasiekti viską, jei to panorėčiau. Kam stengtis?” Ir tai ne pagyrūniškumas, nes Jautis iš tikrųjų gali padaryti viską, ko tik pageidauja, tačiau dažnai tai pasireiškia pasitenkinimu savo galimybėmis, o ne kokio nors darbo atlikimu.

Tas bruožas pasireiškia ir nedemonstruojant jo jausmų. Jaučiai neįpratę sakyti komplimentų savo mylimosioms arba žmonoms (vyrams). Dauguma Jaučių tokias poetines kalbas pakeičia brangiomis dovanomis. Nors jų mylimieji ir dėkingi jiems už tai, Jaučiams vertėtų pasistengti išreikšti savo jausmus akivaizdesniu būdu.

Jautis yra kupinas gyvenimiškos jėgos, tačiau retai ją iššvaisto praktiniams daiktams. Jis “žemės druska”, už panaudotas jėgas nori būti apdovanotas pinigais. Apskritai, kiekviena jo pastanga nukreipta teigiamam tikslui pasiekti ir turi būti apdovanojama, priešingu atveju jie nuliūsta, praranda susidomėjimą darbu. Niekas negali Jaučiui trukdyti užbaigti tai, ką jis pradėjo, tačiau užsispyrimas- rimtas trūkumas, gręsiantis Jaučio karjerai. Jam sunku suprasti kitus žmones.

Apskritai Jautis yra teigiamas ženklas. Jis draugiškas, nors kartais dėl savo santūrumo ir tylėjimo kiek nuobodokas. Jautis valdo gerklę. Daugelis Jaučių greičiausiai dainuos arba klausysis kitų dainavimo, nei kalbės. Daugelis TV ir radijo aktorių, diktorių (Jaučių) sėkmingai dirba, nes jų profesijos reikalauja turėti stiprų, malonų balsą. Jie jaučia stiprų lytinį susijaudinimą, kai kalba prieš auditoriją, nes nerviniai dirgikliai, esantys geklėje, tampriai susiję su apatinės kūno dalies organais, įskaitant ir lytinius organus. Todėl dažnai galime girdėti, kaip tokių profesijų žmonės - Jaučiai prisipažįsta, kad jie turi susilaikyti nuo sekso prieš svarbų išstojimą prieš publiką, kad balso stygos nebūtų seksualiai įtemptos.

Mes galime teigti, kad Jaučio asmenybė funkcionuoja viename lygyje. Atminkite: nebandykite Jaučio nustumti nuo jo takelio, nes tuomet pajusite pasekmes.

Psichoseksualinė charakteristika

Jautis, ko gero, jausmingiausias Zodiako ženklas. Žmonės, kuriuos valdo Venera, mėgsta glamonėti, bet ir pageidauja, kai juos galmonėtų, ištęsia glamonių laiką. Iš geros pusės Jautį charakterizuoja tai, kad jie geri sutuoktiniai. Šio ženklo moterys paprastai būna nuoširdžios ir ištikimos žmonos ir moka kurti namuose taikos ir harmonijos atmosferą. Dauguma Jaučių gerai dirba, kai jie turi jaukų namą ir šeimą, kur galima atsipalaiduoti ir atstatyti energiją. Jaučių žmonos dažnai skundžiasi, kad jų vyrai nedemonstratyvūs lytiniuose santykiuose. Jie imasi pasyvios rolės, laukdami žmonos aktyvumo. Priešingu atveju, vyras dažnai susiranda kitą moterį.

Kadangi Jautis valdo pinigų namą, jo finansiniai reikalai atsiliepia lytiniam gyvenimui. Kuomet Jautis mokus, jis nežiūri į gražią moterišką figūrą, bet kai reikalai pablogėja, seksas tampa jo saviraiška.

Kuomet jam sekasi, gali tapti per daug taupiu. Tačiau iš esmės - jis mėgsta leisti pinigus ir juos leidžia.

Moterys- Jaučiai savo Veneros natūrą turi pamaloninti įvairiais prabangiais daiktais: brangiais juvelyriniais gaminiais, drabužiais, automobiliais- visa tai tam, kad įtiktų meilės ir grožio deivei bei sužadintų Marso susižavėjimą. Kai ja žavimasi, Veneros dukra tampa visiškai abejinga seksui, o vyras- Jautis retai kada abejingas, jis neneigs jo.

Ir vyrai, ir moterys gana nekantrūs. Lytinio akto metu jie dažnai elgiasi impulso vedami ir, būdami fiziškai stipriu ženklu, vieną aktą laiko nepakankamu. Jaučiams dažnai patinka išorinė išvaizda dviejų ženklų, valdomų Merkurijaus- Mergelės ir Dvynių, kurie gali pasiūlyti įvairiapusišką seksualinį repertuarą. Ir vyrai, ir moterys Jaučiai apdovanoti ypatingu grožiu.

Venera savo pavaldinius dažnai veikia taip, kad jie tampa agresyvūs ir, kai jie užima tokią poziciją, tampa sumanūs ir gauna tai, ko nori. Jaučiai užima reikšmingą vietą žinomų “brangiųjų meilužių” sąraše. Jie mėgsta, kai jais žavisi ir juos lepina, tuo būdu gaudami brangias dovanas.

Jautis- Žemės ženklas, sugebantis praktiškai panaudoti savo kerus. Jie sako, kad dėl bet kurio vertingo daikto verta ir padirbėti. Kadangi jie tiki teisingu žaidimu, tai yra blogi biznieriai, todėl turi vengti ekonominių sričių, kurios reikalauja įžūlumo ir apsukrumo, priešingu atveju jie neišlaikys konkurencijos. Apskritai, neseksualiniai Jaučio manevrai veikia geriau ne reikaluose ir visuomenėje, o asmeniniame gyvenime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)