Taip tvirtina Lietuvos socialdemokratų sąjungos pirmininkas Arvydas Akstinavičius ir priduria, kad pridėję beviltiškai sergančią teismų sistemą ir parsidavusią žiniasklaidą, peržengiame ribą, kada tautai belieka vienintelė apsigynimo priemonė – emigracija. Kuo sėkmingai šeštadalis lietuvių ir pasinaudojo...

Ar tikrai mūsų valdžios atstovai nebesupranta, kas Lietuvoje darosi? Ar tikrai siūlymai dėl progresinės mokesčių sistemos ir mokamo aukštojo mokslo rodo, kad su piliečiais nebesiskaitoma, o tiems patiems piliečiams belieka pasipustyti padus užsienin? Ar gali šeštadalis emigrantų būti svarbesni už penkis šeštadalius likusių ir kuriančių ateities Lietuvą?

Ar šiandien vis dar verta (ne)emigruoti iš Lietuvos?

Apie tai – trečiadienį 9.10 val. tiesioginėje „Žinių radijo“ pokalbių ir ginčų laidoje „Raktas“. Kartojimas – 19.55 val.

Laidos vedėjas – Audrys Antanaitis.

Laidoje dalyvauja Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto pirmininkas socialdemokratas Algirdas Sysas, Lietuvos socialdemokratų sąjungos pirmininkas Arvydas Akstinavičius ir Vilniaus miesto ir apskrities verslininkų darbdavių konfederacijos prezidentas prof. Rimvydas Jasinavičius.

Klausimus laidos dalyviams pateikti arba pareikšti savo nuomonę galite šio anonso komentaruose.

Laidos metu klausytojai galės užduoti dalyviams klausimus telefonu (8 ~ 5) 2 431 431.