Taip pat buvo pademonstruota ir naujų juodų suknelių idėjų, tokių kaip Calvin Klein odinė seksuali versija arba Narciso Rodriguez seksuali, priekyje užtrauktuku susegama suknelė. Alexander McQueen, Ann Demeulemeester bei Tom Ford iš Gucci mados namų perėjo prie tamsiosios pusės – jų galingosios gotikinio stiliaus kolekcijos įvardijamos kaip vienos įtakingiausių šį sezoną.

Ką ir kaip dėvėti

Stenkitės atrodyti šauniai ir prašmatniai, o ne griežtai ir rūsčiai.

Pirmenybę suteikite seksualių, rafinuotų aukštakulnių batelių porai.

Palikite dramatiškai juodai apvestas akis Cruella’I DeVille. Dieną aplinkinių dėmesį stenkitės patraukti šviesiomis lūpomis, o vakare – dūmingų akių makiažu.

Išmėginkite naujus juodos spalvos modelius. Apsivilkite juodą berankovį Aran megztinį (matytą Helmut Lang ir DKNY kolekcijose) arba papildykite savo garderobą juodomis, užtrauktuku užsegamomis kelioninėmis kelnėmis.

Juoda iš tikrųjų tinka prie bet ko. Drąsiai eksperimentuokite su spalvomis ir tekstūromis.

Suteikite šarmo juodam kostiumėliui pasipuošdama tokiais aksesuarais kaip Gucci gydytojo lagaminėlis iš juodos aligatoriaus odos, spindinti Marc Jacobs skara bei stambūs etninių motyvų įkvėpti juvelyriniai dirbiniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją