Tiek Rygoje, tiek Taline koncertai truks po dvi valandas. Garsus popmuzikos pasaulio atlikėjas ketina padainuoti geriausias savo dainas. Bilietai į koncertą Rygoje bus pradėti pardavinėti nuo gruodžio vidurio dar šiais metais. Pradžioje bilietų kaina bus 9 Latvijos latai (57 Lt). Jau dabar juos galima užsisakyti internetu (www.fbi.lv).

Bilietus į E.John'o koncertą Taline taip pat jau dabar galima užsisakyti internetu. Estai tikisi parduoti per 35 tūkstančius bilietų į stovimas ir 5 tūkstančius bilietų į sėdimas vietas.

Legenda tapęs roko bei popmuzikos atlikėjas Sir E.John'as nuo 1969 m. yra išleidęs 40 albumų. Savo gerbėjus E.John nuolat stebina savo ekstravagantiška išvaizda.

Tačiau E.John'as neketina koncertuoti Lietuvoje. To priežastys nėra žinomos. Galbūt muzikos firmos žvaigždei už koncertą nesugebėjo garantuoti pakankamai didelio honoraro (nemažiau nei 2 mln. Lt). Lietuviai gali guostis tik tuo, kad E.John neužsuks ir į Helsinkį. Tačiau suomių auditorijai jau rezervuota 10 tūkst. bilietų Taline.

Mūsų kaimynai turi ir kitų plačių užmojų. Latviai svarsto ar minint Rygos įkūrimo 800-ąsias metines jie pajėgs pasikviesti kitą muzikos žvaigždę Madoną arba “U2”. Lietuviai apie nieką panašaus negalvoja. Buvo ketinimų pasigviesti grupę “Prodigy”, tačiau jie liko tik ketinimais.

Muzikos firmoms Lietuvoje sklandžiai pavyksta suorganizuoti tik pakankamai senų grupių ar atlikėjų, tokių kaip pavyzdžiui “Boney’M”, Bonnie Tyler, “Ottowan”, Suzi Quattro, “Smokie”, “Nazareth”, Jennifer Rush, Chris Norman, Chris de Burg, “Ricchi E Poveri” koncertus. Retomis, bet maloniomis išimtimis laikyti galima tik Bryan'ą Adams'ą ir “Pet Shop Boys”.