Paskutinius ketverius metus dirbdamas
Frederic Fekkai Beaute de Provence
visažistu
Mario Penailillo
turėjo puikių galimybių gražinti tokias įžymybes kaip Claudia Schiffer, Gillian Anderson, Brooke Shields ir Christie Brinkley. Šios moterys ir tos, kurioms išvaizda yra jų pragyvenimo šaltinis, pasitiki gabiomis Mario rankomis ir jo žvitria akimi.

Mario taip pat yra daręs grimą Oscar de la Renta, Chanel ir Nicole Miller madų kolekcijų pristatymams bei yra dirbęs televizijoje ir žurnaluose.

1 žingsnis. Užtepkite ties akių sritimi maskuojantį kremą, kuris būtų vienu tonu šviesesnis už jūsų odą. Jis paslėps tamsius paakių tonus. Ant odos kremą tepkite pirštais.

2 žingsnis. Akių šešėlių teptuku šviesiais šešėliais išdažykite visą voką nuo blakstienų linijos iki antakių.

3 žingsnis. Vidutinio intensyvumo tonu padažykite raukšlę po antakio linija. Pradėkite ties išoriniu raukšlės kampu ir tepkite dažus link vidinio kampo. Brūkštelkite pirmyn ir atgal, kol viskas gerai išsimaišys. Jeigu norite, galite pasinaudoti savo kūrybingumu ir sumaišyti dvi šešėlių spalvas.

4 žingsnis. Viršutinį akies voką perbraukite aštriai nudrožtu pieštuku. Pradėkite dažyti ties išoriniu kampu ir braukite link vidinio, stenkitės, kad linija būtų kuo arčiau blakstienų. Paimkite šepetėlį, juo perbraukite per nupieštą pieštuku liniją, kad ji prarastų ryškius ir griežtus kontūrus ir jūsų žvilgsnį paverstų švelnesniu.

5 žingsnis. Pabrėžkite apatinį voką tik ties išoriniu kampu (1/3 viso apatinio voko). Naudokite tą pačią spalvą kaip ir viršutiniam akies vokui bei sušvelninkite kontūrus šepetėliu braukdama nuo išorinio link vidinio akies kampo.

6 žingsnis. Naudodama akių vokų šešėlių šepetėlį, užtepkite ant voko dar vieną spalvą, kad susimaišytų visos užteptos iki šiol. Jūsų grimas turėtų būti vos pastebimas.

7 žingsnis. Vatos pagaliuku pašalinkite visus defektus, o veido sritį po akimis patepkite biria pudra.

8 žingsnis. Jeigu jūsų blakstienos natūraliai yra tiesios arba auga žemyn, prieš dažydama tušu naudokite blakstienų suktuką. Taip pat blakstienas galite užriesti ir tušo šepetėliu, dažydama nuo jų šaknų link galiukų. Tai leidžia blakstienas atskirti ir tolygiai užtepti tušą. Tuomet perbraukite šepetėliu į viršų, tačiau ne iki pat galo, kad blakstienos taptų storos, tačiau nesulipusios. Prieš tepdama tušą ant apatinių blakstienų, ištraukusi šepetėlį už tušo tūtelės nuvalykite tušo likučius nuo šepetėlio. Šepetėlio galiuku švelniai perbraukite per apatines blakstienas.

9 žingsnis. Jeigu jūsų antakiai yra reti, užpildykite juos pieštuku, kuris atitinka natūralią jūsų antakių spalvą. Nenukrypkite nuo natūralios antakių linijos (nemėginkite pieštuku sukurti naujos antakių linijos), tuomet perbraukite antakių šepetėliu.

O dabar atidžiai pažiūrėkite į veidrodį. Ar į jus žvelgia ta pati moteris?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją