Pasak bendrovės „Lėvuo“ drabužių tinklo direktorės Laimos Kačonienės, pristatoma pavasario-vasaros kolekcija yra suskirstyta į septynias dalis: „Pakrikštyta Italijoje“, „Je parle francais“, „Ant bangų“, „Safari“, „5th Avenue“, „Kelyje“ ir „Juoda-balta 70-ųjų stilius“. Jos leidžia detaliai atskleisti sezono mados ypatumus.

„Kiekvienai kolekcijai „Dorado“ stilistų parinkti papuošalai padėjo dar labiau atskleisti šių metų pavasario-vasaros mados tendencijas ir mūsų kuriamą kiną padarė tik įspūdingesnį“, – pabrėžė L. Kačonienė.

Šis „Gedimino 22“ pavasario-vasaros kolekcijos pristatymas – tai įspūdinga kelionė, kurios pradžia – „Pakrikštyta Italijoje“. Čia rafinuotą nuotaiką sukuria juodos ir pilkos spalvos harmonija. Šilkiniai audiniai, pabrėžta liemens linija, empirinio stiliaus suknelės - visa kolekcija persmelkta itališka „PennyBlack“ dvasia.

„Prie šių darbužių siūlau derinti moteriškumą atskleidžiančius papuošalus, sezono „topas“ – Kleopatros koljė su daugybe kristalų, taip pat vazos formos pakabukai ir kaspinai“, – sakė AB „Lėvuo“ stilistas Edgaras Rudzinskas.

Kelionę tęsiame Prancūzijoje. Pristatome kolekciją, kuri pati kalba prancūziškai – „Je parle francais“. Romantiškos „Alain Manoukian“ suknelės, nuspalvintos švelniomis pastelinėmis spalvomis. O žavesio ir šarmo šiai kolekcijai suteikia mažyčiai akcentai: kaspinėliai, šalikėliai ir „Dyrberg/Kern“ aksesuarai, sukurti pagal Mocarto muziką.

Kolekcija „Ant bangų“ nukelia prie jūros: marinistinis stilius neapleidžia podiumų ir šiemet. Svarbiausias vaidmuo skiriamas baltiems, mėlyniems ir raudoniems dryžiams. Siauri, dryžuoti šalikėliai tik dar labiau pagyvina „Gerry Weber“ kolekciją.

Visiškai netikėtas posūkis kelionėje – nuo smėlėtų pakrančių į safari džiungles. Čia gausu gyvūnų kailių raštų, persipynusių su floristiniais motyvais. Vyraujančios chaki, samanų bei smėlio spalvos sukuria tikrą safari nuotaiką „Marccain“ kolekcijoje. Papuošalų ir aksesuarų kolekcijose vyrauja džiunglių, gyvatės, drakono motyvai ir įvairūs amuletai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją