Į 10 „Jauna Žavi Veikli 2006” (JŽV) nominacijų buvo pasiūlytos net 254 Lietuvos moterys, iš kurių į finalą pateko 27 daugiausiai balsų surinkusios kandidatės.


Žaviausia ir veikliausia moterimi išrinkta dainininkė
Rūta Ščiogolevaitė
, kuri tapo pirmąja ant „Cosmopolitan“ viršelio „nutūpusia“ Lietuvos žvaigžde.


„To viršelio dar nemačiau, – atsiimdama apdovanojimą juokavo Rūta. - Tai pirmas apdovanojimas mano gyvenime, nulemtas ne kažkokių redaktorių ar žmonių, kurie organizuoja konkursą, o skaitytojų. Dešimt metų būnant ant scenos bet koks paskatinimas ir bet kuriam artistui būtų svarbus”.


Kadangi žavios ir veiklios moterys niekada nebūna vienišos, žurnalo skaitytojai Rūtai „pripiršo“ dainininką
Mantą Jankavičių
– jis apdovanotas „Jaunas Žavus Veiklus 2006“ titulu.


JŽV metų verslininke išrinkta
Inga Budrienė
, kuriai Kaune priklauso keletas barų ir restoranų: „Kai sužinojau apie apdovanojimą, tiesą sakant, buvau labai nustebusi, nes nežinojau, kad šis konkursas iš viso vyksta.

Skambučio sulaukiau, kai su vyru apsipirkinėjome parduotuvėje. Jis rodė pirštu, kokius mandarinus pirkti, o aš nieko negirdėjau.... Skrajojau kažkur padebesiais... Net nelabai supratau, ką laimėjau.

Be abejo, būti apdovanotai smagu, ypač kai balsavo visiškai nepažįstami žmonės – tai didžiausias pripažinimas“.

JŽV metų mados dizainere tapo Ramunė Piekautaitė. Anot jos, šis apdovanojimas apvainikavo sunkų ir ilgą darbą – šiemet sukako 10 metų, kai gyvuoja dizainerės mados namai, bei tapo gimtadienio dovana.

JŽV metų televizijos veidas – MTV Lietuva vedėja Ugnė Skonsmanaitė: „Šaunu, kad balsavo, ne tik tie, kurie žiūri, bet ir tie, kurie skaito“.

JŽV metų rašytoja skaitytojai beveik vienbalsiai išrinko Jurgą Ivanauskaitę.

„Jurga apie šį apdovanojimą žinojo: „Paradoksalu, kad apdovanojimą gavau tais metais, kai parašiau mažiausiai – du laiškus ir „Odę džiaugsmui“ magaryčių“. Tačiau tai autentiški, išskirtiniai darbai ir, manau, jie kiekvienam skaitytojui suteiks teigiamų jausmų“, – rankoje spausdama „Cosmopolitan„ „žvaigždę“ patikino rašytojos sesuo Radvilė.

JŽV metų dainininke išrinkta Violeta Riaubiškytė, aktore - Inga Jankauskaitė, šokėja - Edita Daniūtė, sportininke – maratonininkė Živilė Balčiūnaitė, žurnaliste - TV3 laidos "Lietuvos ryto televizija" vedėja, kino režisierė Jovita Valeikaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją