„Mums labai pasisekė, kad ji sutiko atvažiuoti, nes paprastai ji gyvena Prancūzijoje arba Niujorke, - kolekcijos veidu džiaugėsi A. Pogrebnojus. – Mes kartu dirbome prieš 2,5 metų, mums tiko jos tipažas, su ja lengva dirbti, tai yra svarbiausia. Ji – geriausia, todėl ją ir pasirinkome“.

Reklaminė kolekcijos fotosesija vyko ant Tauro kalno naujai pastatytame daugiabutyje „Tauro perlas“. Minėto gyvenamojo namo 7-8 aukštuose kovo 14 dieną ketinama surengti dar vieną įspūdingą kolekcijos pristatymą. Vasario 28 – kovo 5 dieną dizaineriai lankysis Prancūzijoje, kur pristatys savo naująją kolekciją „Leshowroom“.

„Kolekcija turėtų būti demonstruojama per du aukštus, manekenės pasirodys iš liftų, per langus matysis Vilniaus panorama“, - kolekcijos pristatymo erdvę apibūdino dizaineris. A. Pogrebnojus prisipažino jau seniai norėjęs pristatymą surengti dar negyvenamame, bet jau pastatytame name, tačiau reikėjo sulaukti tam tinkamo momento.

Dizaineriai planuoja, kad kolekcijos pristatyme, kuriuo rūpinasi apie 30 žmonių, dalyvaus apie 400 kviestinių svečių. Moterims skirta drabužių kolekcija iš ankstesnių išsiskirs stilingais aksesuarai – laikrodžiais. „Parodysime, kaip galima laikrodžius naudoti kaip aksesuarus, kaip apyrankes, kaip akcentus“, - prasitarė dizaineris. Be minėtų aksesuarų kolekciją puoš dizainerių kurtos rankinės, pirštinės, kepurės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją