Tačiau iki tol padaryti purią ir gražią šukuoseną gana sudėtinga. Reikalas ne vien tame, kad plaukai yra žymiai retesni. Likusius plaukus vis dar veikia hormoninis ir psichinis stresas, plaukai atrodo negyvybingi. Stebėkite, ar plaukų slinkimo periodas neužtruko ilgiau, nei šešias savaites. Priešingu atveju tai gali reikšti hormoninę disfunkciją, mineralinių medžiagų nepakankamumą arba dar nenustatytą vidinį patologinį organizmo pasikeitimą, o tuomet yra būtina specialisto konsultacija. Bet kokiu atveju skubiai pradėkite vidinį ir išorinį gydymą, naudodami vitaminų B kompleksą, amino rūgštis ir cinką.

Kuokštelis išslinkusių plaukų likusius tik pagyvins, matomai padidins jų masę ir tūrį, duos pertraukėlę prieš jiems grįžtant į normalią būseną. Vitaminai veikia plaukų šaknų lygyje taip gerindami ataugančių plaukų kokybę ir kiekybę. Gamtinio kapitalo grįžimas ir apsauga garantuoti. Juk pagrindinė šių periodinių plaukų slinkimo rizika tame, kad su metais plaukai gali išretėti. Taip atsitinka, jei iškrenta daugiau plaukų nei atauga.

Mūsų pasirinkimas: priemonė nuo plaukų slinkimo su angliavandeniais, augimo stadijos metu didinanti jūsų plaukų kiekį Dercos Technique Vichy. Priemonė nuo plaukų slinkimo moterims Phytocyane, apsauganti nuo išankstinio plaukų pasenimo. PhytoSolba. Priemonė intensyviam galvos odos gydymui su augalų ekstraktais maitinanti plaukų šaknis J. F. Lazartigue. Dermatologinis losjonas Anastim su molekule RTH 16, stimuliuojantis kraujagyslių darbą prie plauko svogūnėlio Ducray.

5 patarimai, kaip padidinti plaukų tūrį:

1. "Kare" stiliaus kirpimas. Idealus kirpimas ploniems arba nusilpusiems plaukams: pagrindinė linija išlieka klasikinė, taip yra išsaugoma plaukų masė. Galiukai filiruojami, o išorinės sruogos kerpamos laipteliais, taip sukuriant lengvumo efektą.

2. Priemonės sušukavimui. Putos ir lakai daro stebuklus, kai reikia atgaivinti plaukus per keletą minučių. Svarbiausia juos užtepti ar užpurkšti ties šaknimis, neapsunkinant pačios šukuosenos ir išvengiant plaukų sulipimo.

3. Fenai, suteikiantys dinamiką. Nuleiskite galvą į apačią ir džiovinkite plaukus šiltu feno vėjeliu, dirbančiu minimaliu pajėgumu, keldama sruogelę po sruogelės. Formą užfiksuoti galima šaltu vėjeliu.

4. Stimuliuojantis masažas. Labai naudingas kraujotakai, minkština galvos odą ir tvirtina plauko šaknis. Skalpo odą reikia tik judinti (ne trinti), ją spausti pirštukų galais. Šilumos pojūtis parodo masažo efektyvumą.

5. Naujos kartos “chemija”. Stambių suktukų ir cheminiam sušukavimui naudojamų formulių minkštumo dėka plaukai atrodo natūraliai ir įgauna purumą. Tokios šukuosenos nereikalauja jų priežiūrai daug laiko.

Įdomu:

Plaukų skaičius skiriasi nuo 100 000 iki 150 000.

Plaukai atauga po 0,35 mm kiekvieną dieną.

Plaukų gyvavimo ciklas susideda iš trijų fazių: augimo fazė, kuri tęsiasi nuo kelių mėnesių iki 10 metų, poilsio fazė, kuri neviršija trijų mėnesių ir mirimo fazė, kuri tęsiasi 2-3 savaites, po kurių plaukai iškrenta. Vidutinė vieno ciklo trukmė – 3 metai.

Gyvenant 75 metus, plaukai atsinaujina 25 kartus.

Plauko šerdis susideda iš keratino-baltymo, pagal savo struktūrą primenančio spiralę. Tarp jo dalelių yra melanino granulės, plaukui suteikiančios spalvą, bei specifiniai lipidai. Iš išorės dalelės yra padengtos vingiais, kurie klojasi vienas ant kito kaip čerpės ir užtikrina apsaugą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją