Dungannono miesto savivaldybėje Lietuvos piliečiams bus teikiamos konsulinės paslaugos. Lietuviai ir kiti Šiaurės Airijos gyventojai bus kviečiami pasiklausyti Šilutės kaimo kapelos “Karčemos” koncerto, aplankyti foto parodą „Lietuvos piliakalniai“, stebėti draugiškas krepšinio varžybas tarp Dungannan‘o ir jungtinės Šilutės-Lietuvos Ambasados krepšinio komandų.

Penktadienį, vasario 2 d. 20.00 val. Armagh‘o miesto Katedroje Šv.Mišias aukos kapelionas kunigas Egidijus Arnašius, po kurių susirinkusius su Vasario 16-osios, Valstybės atkūrimo dienos proga pasveikins ir į šventinę vakaronę pakvies ambasadorius V.Ušackas.

„Lietuvos dienomis“ siekiama padėti lietuvius burtis į bendruomenes ir tokiu būdu išlaikyti lietuvybę bei ryšį su gimtine, supažindinti su įsidarbinimo galimybėmis Lietuvoje, o taip pat pristatyti Lietuvos kultūrą bei papročius vietiniams gyventojams, skatinant toleranciją ir tarpusavio supratimą tarp lietuvių ir vietos gyventojų.

Tęsiant Lietuvos ekonominį ir kultūrinį pristatymą Šiaurės Airijoje, Lietuvos ambasada Jungtinėje Karalystėje kartu su Ūkio ministerija, Belfasto miesto taryba, Ulster banku bei Belfasto Pramonės ir prekybos rūmais balandžio 24 d. Belfaste surengs Lietuvos- Šiaurės Airijos prekybos ir turizmo seminarą su tikslu skatinti abipusiškus mainus.