Pasiklausyti A. Mamontovo ir jo grupės narių įspūdžių iš koncertų ir kelionių po Jungtines Valstijas buvo pakviestas būrys dainininko gerbėjų, tarp kurių buvo netgi ledo ritulininkas Niujorko „Rangers“ žaidėjas Darius Kasparaitis.

Prabangus vakarėlis vyko „TAO“ – didžiausiame ir populiariausiame Azijos patiekalų restorane, duris atvėrusiame 2000 metų rudenį. Ši vieta mėgstama tokių garsenybių kaip Nicole Kidman, Robertas DeNiro, Britney Spears, Tomas Cruise‘as, Paris Hilton.

Susitikimo pradžioje jautėsi muzikantus ir organizatorius po turo apėmęs nuovargis, tačiau jį išsklaidė smagus bendravimas ir puiki atmosfera. Buvo kalbama apie pasibaigusį turą ir ateities planus, apie praėjusių metų „Eurovizijos“ dainų konkurso įspūdžius, apie Amerikos gamtos grožį ir įvairovę. A. Mamontovas sakė, jog Jungtinės Valstijos jam labai patinka, tačiau gyventi jis nori tik Lietuvoje.

Ledo ritulininkas D. Kasparaitis prisipažino, kad viena jo svajonių – pasiklausyti Amerikoje dainuojančio A. Mamontovo. Tačiau šį kartą dėl įtempto varžybų grafiko ji liko neįgyvendinta.

Tiek koncertus organizuojantis „Show Centro“ vadovas Darius, tiek muzikantai džiaugėsi, kad praėjęs turas Jungtinėse Valstijose buvo iš tiesų sėkmingas. Niudžersyje koncertą stebėjo beveik 500 žiūrovų, o Čikagoje jų susirinko virš 1300.

Gali būti, kad A. Mamontovas su savo gerbėjais atsisveikino neilgam, nes netrukus atlikėjas su nemaža kompanija kitų muzikantų ketina JAV vėl koncertuoti. Koncertinės agentūros „Show Centras“ vadovas Darius prasitarė apie savo planus pavasariop Amerikai pristatyti garsųjį projektą iš Lietuvos “LT United”.