4 porcijoms reikės:


1 vidutinio dydžio žiedinio kopūsto,
2 svogūnų,
60 g sviesto,
4 nemažų pomidorų,
1 arb. šaukštelio kukurūzų miltų,
1 valg. šaukšto smulkintų marinuotų karnišonų,
prieskonių.

Žiedinį kopūstą apvirkite sūdytame vandenyje. Kol jis virs, supjaustykite svogūnus ir apkepinkite juos svieste. Pomidorus subadykite ir kelias sekundes blanširuokite verdančiame vandenyje. Paskui nulupkite odelę, pomidorus smulkiai supjaustykite ir suberkite į svogūnus. Viską troškinkite tol, kol sutirštės.

150 ml vandens, kuriame virė žiedinis kopūstas, sumaišykite su kukurūzų miltais ir supilkite į pomidorų masę, suberkite prieskonius ir smulkintus karnišonus. Viską dar pakaitinkite, kol padažas sutirštės. Tada jį užpilkite ant apvirto žiedinio kopūsto.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją