Dizaineriai sako neeksperimentavę su formomis ir spalvomis, o akcentavę detales, kurios ypatingai išryškėja dėvint drabužius kasdien. Spalvos neutralios, nes, V.Simanavičiūtės teigimu, jos geriausiai atskleidžia žmogaus charakterį, išryškina veido bruožus – lūpas, akis.

Detalės – subtilios, tačiau pagaunamos įdėmaus žvilgsnio – dygsniai, tarsi rūbas būtų nebaigtas, bet tuo ir unikalus. “Kolekcija atrodo tarsi tobula ir išbaigta, tačiau mes nemėgstame ir nesiekiame visiško tobulumo, todėl kai kurios suknelės buvo paliktos tarsi eskizuose, vietomis tik sudaigstytos”,- pasakoja Vida. Egzotišką Rytų dvelksmą suteikia elegantiškas kimono – jo lengvą prisilietimą dizaineriai parsivežė iš savo kelionių Japonijoje.

Labai svarbios kolekcijos detalės – rankinės. Jas, kaip ir batus, dizaineriai kuria patys jau ne vienerius metus. Vienai rankinei šįkart panaudota stručio kojų oda, iš kurios pasiūtos rankenėlės. Šilkas – mėgstamas A&V dueto audinys, kurio daugiausia ir šioje kolekcijoje – argi galima įsivaizduoti vasarą be prabangios, maloniai vėsios ir gerai krintančios šilkinės suknelės?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją