Kas sieja Lietuvos KAM ir R.Paulauską? Atsakymas paprastas - Turniškės. Jau beveik metai, kai R.Paulauskas gyvena prestižinėje vietoje KAM priklausančiame kotedže, pažymėtame 33 numeriu. Šiame įrengtame būste R.Paulauskas įsikūrė praėjusių metų liepos 28 dieną. Nuo tada Lietuvos Vyriausybės kanceliarijos akcinė komunalinių paslaugų bendrovė kas mėnesį siunčia sąskaitas į Krašto apsaugos ministeriją, kad ši apmokėtų kotedžo eksploatavimo ir priežiūros paslaugas. "Ekstros" žiniomis, KAM biudžetas vien sausio mėnesį dėl mokesčių už šį kotedžą sumažėjo 4000 litų.

Krašto apsaugos ministerija R.Paulausko atsiradimą tarnybiniame kotedže aiškina taip: "Šiame name iki 2004 m. pabaigos gyveno tuometis ministras L.Linkevičius. Gediminui Kirkilui tapus KA ministru, L.Linkevičius iš namo išsikraustė. G.Kirkilui nepareiškus noro keltis į Turniškes, o iš KAM darbuotojų neatsiradus nuomininko, name laikinai gyvena R.Paulauskas, kuris kas mėnesį sumoka nuomos ir komunalinius mokesčius. R.Paulauskas KAM nėra dirbęs".

Sunku patikėti, kad Vilniuje neatsirado žmogaus, norinčio apsigyventi Turniškėse. Kam ir kiek sumoka R.Paulauskas, kol kas neaišku, tačiau kad už šį kotedžą ir toliau, kaip ir L.Linkevičiaus laikais, moka KAM, nepaneigiamai rodo "Ekstros" turimi dokumentai. A.Lukašenkos ruporą finansuoja KAM?