Skunde rašoma, kad mėsos sūdytoja apšmeižė L.Grikšą, pateikusi esą tikrovės neatitinkančią informaciją, jog šis, atleidžiant D.Budrevičienę iš darbo, naudojo psichologinį spaudimą ir bandė naudoti fizinį smurtą.

Anot D.Budrevičienės, L.Grikšas prieš ją smurtavo reikalaudamas pasirašyti po tekstu, kuriuo ji neva prisipažįsta nusikaltusi prieš Krekenavos agrofirmos žmones ir apšmeižusi bendrovę.

Krekenavos agrofirmos vadovai prieš kelias savaites D.Budrevičienę atleido iš darbo apkaltinę šiurkščiu darbo drausmės pažeidimu.

Apie vokeliuose mokamus atlyginimus viešai prabilusi Krekenavos agrofirmos, kurios akcijų turi ir valdančiosios Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas, darbuotoja D.Budrevičienė buvo atleista iš darbo. Tačiau prokuratūra jau pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pažeidimus dėl galimos apgaulingos apskaitos Krekenavos agrofirmoje tirianti Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba atliko kratas įmonėje.

Ikiteisminis tyrimas dėl galimos apgaulingos apskaitos agrofirmoje pradėtas po to, kai vasario pabaigoje susitikime su V.Uspaskichu įmonės darbininkė D.Budrevičienė viešai prabilo apie vokeliuose mokamus atlyginimus. Jei faktai pasitvirtins, pasak prokuratūros, baudžiamoji byla bus perduota teismui.