Spaudai paskelbus, kad pačios Seimo kanceliarijos darbuotojai galimai tarnybiniu transportu tenkino asmeninius poreikius, šios komisijos tyrimo objektu tapo ir ši informacija. Tačiau komisijos pirmininkas K.Virketis kitu buvo pakeistas tik penktadienį.

„Buvo paskirtas K.Virketis, tačiau ryšium su spaudoje pasirodžiusia informacija, mes jį pakeitėm“, - DELFI sakė Seimo kanceliarijos vadovas Arvydas Kregždė.

Jo įsakymu komisijai pirmininkauti paskirtą Seimo Teisės departamento vadovą penktadienį pakeitė jo pavaldinė, Seimo Teisės departamento vyresnioji patarėja Jadvyga Andriuškevičiūtė.

Komisijoje taip pat dirbs Seimo Finansų departamento specialistas Gintautas Čaplikas, Seimo kanceliarijos paslaugų darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas ir Bendrųjų reikalų departamento vyresnysis specialistas Valentinas Mačiulis, Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto vyresnioji patarėja Regina Molienė, Seimo Personalo skyriaus vedėja Patricija Šukevičienė ir Seimo kanclerio patarėjas Romualdas Varslauskas.

Anot A.Kregždės, komisija kovo 10 dieną buvo sudaryta tam, kad būtų išspręstas klausimas dėl Seimo Transporto skyriaus vairuotojams mokamų neva per mažų atlyginimų.

„Ėjo klausimas apie vairuotojų atlyginimus – kaip mokėti, kiek mokėti. Dabar ta pati komisija turės aiškintis ir problemas, skelbtas spaudoje“, - sakė A.Kregždė.