Nuosaikiųjų konservatorių sąjungos Vilniaus skyriaus kandidatų į savivaldybės narius pirmajame dešimtuke yra teisininkas Stasys Šedbaras, buvę Seimo nariai Birutė Visokavičienė, Kęstutis Skrebys, Elvyra Kunevičienė ir kiti. Sąrašo eiliškumą pagal reitingus nustatė patys konferencijos delegatai.

Pasak Nuosaikiųjų konservatorių sąjungos lyderio, Seimo nario Gedimino Vagnoriaus, nuosaikieji konservatoriai pirmieji pradeda pasirengimo savivaldybių tarybų rinkimams maratoną, nes ypač rūpinsis vietos valdžios formavimu.

G. Vagnoriaus teigimu, iki vasaros visuose pagrindiniuose miestuose ir apskrityse bus surengtos priešrinkiminės konferencijos.

Nuosaikiųjų konservatorių sąjungos pirmininkas sakė, kad partija savarankiškai sieks mandatų savivaldybėse, tačiau kai kur neatmetama galimybė sudaryti bendrus sąrašus su centro dešinės partijomis.

Nuosaikieji konservatoriai kol kas nesvarsto, ar partija dalyvaus Prezidento rinkimuose. "Pagrindinė priežastis yra ta, kad kol kas neaišku, ar savivaldybių ir Prezidento rinkimai vyks kartu. Mūsų nuomone, jie turėtų būti surengti atskirai, kaip ir numato Lietuvos Konstitucija ir įstatymai", - sakė G. Vagnorius.