Šeštadienio naktį palis vietomis. Dienos metu lietaus ir perkūnijos debesys pasirodys daugelyje šalies vietovių. Pūs šiaurinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Kaune numatomi krituliai ir perkūnija, ypač po pietų.

Naktį bus apie 15, dieną apie 23 laipsnius šilumos. Šiauliuose protarpiais prapliups lietus, griaudės. Naktį vyraus 16, dieną 24 laipsnių šiluma. Pajūryje naktį lis, dienos metu atkeliaus nauji lietaus debesys. Naktį termometrai fiksuos 17, įdienojus 21 laipsnį šilumos.

Sekmadienio naktį lietaus bus mažiau, dangus varvės tik kai kur. Dienos metu Žemaitija atsikvėps lengviau, čia lis kur kas mažiau nei likusioje šalies dalyje, numatomi pragiedruliai. Pūs vidutinio stiprumo šiaurės, šiaurės rytų krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune vyraus nepastovus debesuotumas, vis nuvilnis lietus. Naktį bus apie 17, įdienojus apie 23 laipsnius šilumos. Šiauliuose kritulių jau bus mažiau, vyraus mažesnis debesuotumas. Naktį numatoma 17, dieną 25 laipsnių šiluma. Pajūryje taip pat numatomi pragiedruliai, protarpiais truputį palis. Naktį temperatūra sieks 16, dieną 23 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmadienį šalį vėl praus lietus, temperatūra bus panaši kaip ir sekmadienį. Antradienį šalyje bus kur kas karščiau, kai kur termometrų stulpeliai fiksuos 28 laipsnius, o lietaus debesų jau bus mažiau. Tikėtina, jog itin karšti orai išsilaikys ir kitomis dienomis.