„Tai nėra priekaištas, tokia realybė“, - „Žinių radijui“ ketvirtadienį sakė premjeras ir kartu ragino suprasti šalies kurortuose dirbančius verslininkus, kurie per kelis mėnesius nori užsidirbti visiems metams.

S. Skvernelis sako, kad jam patinka šalies kurortai, tačiau ne sezono metu. Premjeras pabrėžė, kad jo pasirinkimą atostogauti Ispanijoje daugiausiai nulėmė paslaugų sektoriaus kokybė ir šalies klimatas.

„Kalbant apie paslaugų sektorių ir teikiamą paslaugų kokybę, žmonės turi galimybę pasirinkti, ir jie renkasi ne vien dėl kainų, bet ir dėl to, kad yra visiškai kitas klimatas ir išvažiavęs savaitei į Ispaniją, Portugaliją, Graikiją ar Turkiją praleisi saulėtą ir šiltą savaitę. Deja, pas mus dažnai būna kitaip“, - apibendrino S. Skvernelis.

Premjeras Saulius Skvernelis trečiadienį žurnalistams sakė atostogausiąs Ispanijoje, nes, pasak jo, ten ilsėtis yra pigiau nei Lietuvoje.

„Tikrai, kad ir tą pačią Ispaniją galiu palyginti. Atostogauti yra, man atrodo, galbūt šiek tiek pigiau nei Lietuvoje“, - kalbėjo S. Skvernelis ir pridūrė, kad jam taip pat imponuoja Ispanijos klimatas, maistas ir žmonės.

Premjeras pridūrė, kad atostogaudamas jis norėtų daugiau laiko praleisti Lietuvoje, tačiau, anot S. Skvernelio, jo buvimas trikdo aplinkinius žmones.

Premjeras nuo pirmadienio išeis trijų savaičių atostogų.