Šeštadienį pūs gūsingas pietvakarių, vakarų krypties vėjas. Išsilaikys apniukęs dangus, daug kur palis. Vilniuje ir Kaune vyraus debesuotumas, protarpiais lynos. Temperatūra svyruos apie 3–4 laipsnius šilumos. Šiauliuose debesys taip pat šliūkštels lietaus, protarpiais ir šlapio sniego. Vyraus 2–3 laipsnių šiluma. Pajūryje temperatūra sieks 5 laipsnius šilumos, vyraus varvantis dangus.

Nuo sekmadienio – šaltesnių orų pliūpsnis

Sekmadienį, pirmoje nakties pusėje, vietomis galimi mišrūs krituliai, tačiau debesys greitai trauksis ir sparčiai atšals. Formuosis plikledis. Diena bus saulėta, numatomas nesmarkus šiaurės vakarų krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune naktį bus apie 2 laipsnius šilumos, galimas šlapias sniegas. Ryte ir dieną bus apie 0–1 laipsnį šilumos, o vakarėjant temperatūra kris žemiau. Šiauliuose naktį truputį pasnigs, temperatūra sieks 1 laipsnį šilumos. Ryte jau plūstels šaltukas. Įdienojus vyraus saulėtas dangus, bus apie –1–0 laipsnių šalčio. Pajūryje temperatūra svyruos apie 1–2 laipsnius šilumos. Naktį trumpai palis ir debesys plauks tolyn, bus giedra.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, ateinančios savaitės pradžioje šaltis išsilaikys, naktimis atšals dar stipriau, bus giedra. Savaitės viduryje galimi krituliai, temperatūra jau kils aukščiau.