Lietuvos neaplenkia ir pasaulinės tendencijos – anot daugelio šalies ir užsienio ekspertų, globalizacijos laimėtojų ir pralaimėtojų skirties kuriama turto ir pajamų nelygybės problema Lietuvoje sparčiai didėja ir ima prilygti mažiau išsivysčiusioms Lotynų Amerikos valstybėms.

Bet ar nelygybė didėja vien dėl išorės veiksnių? Susidariusi padėtis verčia iš naujo kelti klausimus, koks turi būti valstybės santykis su verslu, kaip turime skatinti naujų, gerai apmokamų darbo vietų sukūrimą ar kokiais principais turėtų remtis mūsų mokesčių sistema, o svarbiausia, ar mūsų valstybė ir politikai yra pajėgūs pasiūlyti visiems teisingesnę ekonominę politiką?

Savo idėjomis ir pasiūlymais diskutuodami su garsiausiais Lietuvos ekonomistais, verslo atstovais, Ilja Laursu, Žygimantu Mauricu, politikais Andriumi Kubiliumi, Aušra Maldeikiene, Aivaru Abromavičiumi, Žygimantu Pavilioniu, svečiais iš užsienio Andrew Parish, Mac McGary, Bernadette Weyland ir kitais prie teisingesnės ekonomikos kūrimo galite prisidėti ir Jūs Vilniaus Klubo ir Kauno miesto savivaldybės organizuojamos konferencijos metu, kuri vyks gruodžio 18 d. Kauno miesto savivaldybėje, Laisvės al. 96.

Vietų skaičius ribotas. Privaloma registracija (spausti čia).