Debreceno gatvės gyventojai pranešė, kad kieme juos ryte pasitiko potvynis.

Ugniagesiai gavo ne vieną pranešimą apie skęstančius automobilius. Anot budinčio pareigūno, vienas žmogus net pranešė, kad vanduo pakėlė automobilį ir nuplukdė jį.

„Jei yra galimybė išvažiuoti į darbą kiek vėliau, rekomenduojame neskubėti. Be abejo, jei apsemta gatvė, venkite jos, nenerkite į balas, įvertinkite galimybes, jei įmanoma pravažiuoti, važiuokite itin atsargiai ir lėtai“, – sako Klaipėdos kelių policijos vadovas Mindaugas Džermeika.

Anot pareigūno, policininkai, vairuotojai turi prisiminti, kad į pagalbą, kai automobilis negali išvažiuoti iš balos, reikia kviesti techninę pagalbą. Pareigūnai gali tik padėti išstumti automobilį, jei negilu, bet neturi galimybių jo patraukti saugiai nuo kelio.

Klaipėdos Marijos Montessori mokykla-darželis dėl oro sąlygų buvo likę be elektros ir šildymo. Darželio direktorė Rita Bružienė DELFI sakė, kad ryte į darželį ir mokyklą atkeliavę vaikai buvo išleisti į namus. Laimei, ilgai be šildymo darželis nebuvo paliktas, anot direktorės, gedimas buvo pašalintas ir apie 10-tą valandą radiatoriai jau po truputį kaito. Be elektros buvo likę ir dar keli namai.