„Džiaugiuosi, kad nelabai turiu laiko apie tai mąstyti – daug darbų pradėta, daug dalykų reikia spręsti čia ir dabar.

Suprantu, kad tai, kas vyksta, nėra nieko asmeniško mano atžvilgiu, bet tai politinio žaidimo viražai.

Tol, kol esu šiame poste, dirbsiu taip, kaip galiu geriausiai ir labai dėkoju visiems, kurie mano ir mano komandos darbą vertina profesionaliai.

Svarbu, kad šiai ministerijai vadovauti būtų paskiriami žmonės, turintys ir kompetenciją, ir geriausias intencijas, ir gerą komandą, nes darbo labai daug visose ministerijos kuruojamose srityse ir visai mūsų visuomenei jau seniai tų darbų reikia“, – teigiama L. Kukuraičio atsakyme DELFI.

Šiuo metu ministras vieši komandiruotėje Armėnijoje.

DELFI primena, kad keisti socialdemokratų turimas Ūkio ministerijos vadovų pozicijas į Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (SADM) antradienį „valstiečių“ vadovams ir S. Skverneliui pasiūlė socialdemokratų frakcijos seniūnas Andrius Palionis. Jis kartu su dalimi kitų frakcijos narių prieš partijos ir G. Palucko valią yra nusprendęs likti su valdančiaisiais.

„Būtų galima svarstyti, jeigu į šią poziciją sugalvotų pretenduoti ir prisiimti atsakomybę socialdemokratų partijos pirmininkas, aš rimtai svarstyčiau“, – Vyriausybėje žurnalistams sakė S. Skvernelis.

Jis pabrėžė, jog tai sako „labai rimtai“. Kartu premjeras teigė neturintis jokių priekaištų ministrui L. Kukuraičiui, kuris, anot jo, „dirba ir dirbs, matyt, toliau savo pozicijoje“.

„Bet jei partnerių mūsų būtų toks noras ir partijos pirmininkas prisiimtų iššūkį, pasiryžtų šiam iššūkiui, svarstyti viską galima būtų“, – teigė premjeras.