„Mūsų vyresniajam Tomui - 1 metai ir 7 mėnesiai, tad jis dar nelabai supranta, kad turi broliuką, tik šiek tiek pavydi mažajam dėmesio, bet abiem paaugus, viskas bus puiku“, - šeimos pagausėjimu džiaugėsi gimimo liudijimo atvykęs pasiimti tėvelis, gražiai kalbantis lietuviškai.

Felipė pasakojo, kad mažylis labai energingas kūdikis, tad kol kas ramybę namuose ir miegą naktimis tėveliams tenka pamiršti.

Monikos ir Felipės meilės istorija prasidėjo prieš 4 metus Tailande, kur atostogaudami Puketo kurorte jie susipažino ir nebenorėjo išsiskirti. 2014 metais pora Kauno rajono civilinės metrikacijos skyriuje susituokė. Nuo tada ir gyvena Giraitėje, dabar statosi namą Raudondvaryje, netoliese nuo ten gyvenančių Monikos tėvų.

Lietuvoje Felipei patinka viskas - gamta, žmonės, maistas, išskyrus gal šaltus orus, tad jauna šeima žada čia ir gyventi. Vyras dirba vienoje tarptautinėje įmonėje Karmėlavos oro uoste. Žmona iki vaikučių auginimo atostogų dirbo eksporto vadybininke.

Mažojo Danielio seneliai, Felipės tėvai, gyvenantys San Paule, jau ne kartą lankėsi Lietuvoje, taip pat ir vyro sesuo, kiti giminaičiai. Jiems čia viskas labai patiko. Felipė su Monika kasmet aplanko artimuosius Brazilijoje.

Gimimo liudijimo pasiimti atvykęs tėvelis nustebo ir apsidžiaugė sužinojęs, kad sūnaus pirmasis dokumentas pažymėtas gražiu jubiliejiniu skaičiumi. Jį pasveikino savivaldybės mero pavaduotojas Paulius Visockas, jubiliejiniam rajono kūdikiui tradiciškai įteikęs knygą „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“. Vicemeras pasidžiaugė, kad tokios jaunos, gražios šeimos gyvena Kauno rajone, ir palinkėjo Danieliui užaugti doru savo kraštą mylinčiu piliečiu.

Pernai gandrai labiau nei šiemet buvo dosnūs Kauno rajono šeimoms - 500-asis rajono kūdikis užregistruotas anksčiau, liepos 8-ąją.