Ketvirtadienį vyraus labai panašūs orai kaip ir trečiadienį: naktis rami, o dieną protarpiais nuvilnis lietus. Numatomas gūsingas vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse nakties ir ryto metu be kritulių, temperatūra sieks 10–14 laipsnių. Dieną saulę tai uždengs, tai atidengs debesys, galimas trumpas lietus. Oras šils iki 20 laipsnių.

Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, temperatūra svyruos nuo 9 iki 14 laipsnių. Įdienojus išaugs debesuotumas, po pietų prapliups krituliai. Termometrai fiksuos 19 laipsnių. Prie jūros dangumi keliaus nedideli debesys. Naktį ir ryte bus apie 14–15, dieną apie 16 laipsnių šilumos.

Penktadienį orai laipsniu kitu bus šiltesni, pasisuks silpnas rytinių krypčių vėjas. Dienos metu daug kur pasirodys debesys, tačiau lietaus tikimybė maža. Vilniuje ir Kaune pirmoji paros pusė bus giedra, vyraus 10–16 laipsnių šiluma. Įdienojus išaugs debesuotumas, bus apie 21 laipsnį šilumos.

Šiauliuose nakties ir ryto dangus bus skaidrus. Numatoma 10–15 laipsnių šiluma. Dieną pasirodys debesys, oras šils iki 20 laipsnių. Pajūryje bus giedra. Nakties ir ryto metu termometrai fiksuos 11–15, dieną 19 laipsnių.

Šeštadienį
šventines nuotaikas sujauks apniukęs ir varvantis dangus. Negana to, vėl pūs gūsingas vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse visą parą dangumi keliaus debesys, numatomi krituliai. Pirmoje paros pusėje bus apie 14–16, dieną apie 18–19 laipsnių šilumos.

Šiauliuose dangų taip pat gaubs debesys, protarpiais palis. Nakties ir ryto valandomis vyraus 12–13, dieną 17 laipsnių šiluma. Pajūryje temperatūra svyruos apie 15–16 laipsnių, vyraus gausus debesuotumas, visą parą lynos.

Sekmadienį
vakarų vėjas dar labiau įsismarkaus. Debesų gretos bus mažesnės, tačiau dar daug kur trumpai palis. Vilniuje ir Kaune numatomas permainingas debesuotumas ir nedidelis lietus. Nakties ir ryto metu temperatūra sieks 14–16, dieną 20 laipsnių.

Šiauliuose pirmoji paros pusė bus giedra, vyraus 12–15 laipsnių šiluma. Dieną dangumi keliaus debesys, oras šils iki 19 laipsnių. Prie jūros smarkus vėjas dangumi gins nedidelius debesys, protarpiais iškris saujelė lietaus. Naktį ir ryte bus apie 15, dieną apie 16–17 laipsnių šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, pirmadienį bus truputį gaiviau, išsilaikys vėjuoti orai. Vyraus permainingas debesuotumas, protarpiais palis. Antradienį orai mažai keisis, skirtumas tas, kad vėjas rims. Per kitas paras, tikėtina, kad šalį pasieks dar viena šiltų orų banga.