Trečiadienio naktis numatoma rami ir be kritulių, pūs ramesnis vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Dieną vyraus nepastovus debesuotumas, daug kur trumpai palis. Tuo metu numatomas gūsingas vėjas. Vilniuje ir Kaune pirmoji paros pusė bus giedra, temperatūra sieks 12–16 laipsnių šilumos. Dieną dangumi plauks debesys, protarpiais palis. Oras šils iki 20 laipsnių.

Šiauliuose nakties ir ryto dangus taip pat bus skaidrus, termometrai rodys 11–15 laipsnių šilumos. Įdienojus vyraus permainingas debesuotumas ir nedidelis lietus, bus apie 18 laipsnių šilumos. Prie jūros debesys bus maži. Naktį ir ryte temperatūra svyruos apie 14–15, dieną apie 16 laipsnių.

Ketvirtadienį danguje situacija nesikeis, pūs smarkokas vakarinių krypčių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse nakties ir ryto metu bus giedra, vėliau debesys pasitaškys lietumi. Naktį ir ryte bus apie 10–15, dieną apie 20 laipsnių šilumos.

Šiauliuose vyraus nepastovus debesuotumas, antroje dienos pusėje dažniau palis. Naktį ir ryte termometrai rodys 9–14, dieną 19 laipsnių. Pajūryje numatomas mažas debesuotumas. Pirmoje paros pusėje vyraus 13–14, įdienojus 16 laipsnių šiluma.

Penktadienį išaugs debesuotumas, daug kur palis gausiau. Vyraus silpnas, nepastovios krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune dangų gaubs debesys, prapliups lietus. Nakties ir ryto metu temperatūra svyruos tarp 12–14 laipsnių, dieną oras šils iki 18 laipsnių.

Šiauliuose pirmoji paros pusė dar bus giedra, vėliau atplauks debesys. Naktį ir ryte bus apie 10–15, įdienojus apie 20 laipsnių šilumos. Pajūryje dangumi keliaus tai didesni, tai mažesni debesys, protarpiais nuvilnys lietus. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 13–14, dieną apie 17 laipsnių šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, šeštadienį jau nuo pat ryto varvės dangus, bus vėjuota. Termometrų stulpeliuose didesnių pokyčių nebus. Sekmadienį vyraus permainingas debesuotumas, tačiau kritulių tikimybė jau bus maža.