Trečiadienį vasara nelepins: bus vėsu, vėjuota ir šlapia. Vilniuje ir Kaune nakties ir ryto dangus bus apniukęs, lis. Temperatūra svyruos tarp 11–13 laipsnių. Įdienojus smarkus šiaurės vakarų vėjas toliau plukdys debesis, kurie vis pasitaškys lietumi. Vilniuje oras šils iki 15, Kaune iki 17 laipsnių. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus niūri, protarpiais trumpai palis. Vyraus 11–12 laipsnių šiluma. Dienos metu tarp debesų dažniau žvilgčios saulė, dar gali negausiai palyti. Temperatūra kils iki 16–17 laipsnių. Pajūryje nakties ir ryto valandomis šėls vėjas, dangumi plauks debesys. Termometrai tuo metu fiksuos 13–14 laipsnių. Diena jau bus saulėtesnė, numatoma 16 laipsnių šiluma.

Ketvirtadienį numatoma ganėtinai graži diena: temperatūra kils aukščiau, dangus išsigiedrins. Visgi ir toliau pūs smarkokas šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse danguje sukiosis maži debesys, kritulių tikimybė menka. Nakties metu bus apie 9–11, ryte apie 15 laipsnių šilumos. Dieną oras sušils iki 22 laipsnių. Šiauliuose vyraus nedidelis debesuotumas. Pirmoje paros pusėje temperatūra svyruo nuo 10 iki 16 laipsnių. Įdienojus numatoma 20–21 laipsnio šiluma. Prie jūros vyraus skaidrus dangus. Naktį ir ryte bus apie 13–15, dieną apie 18 laipsnių šilumos.

Penktadienį pūs silpnas vakarinių krypčių vėjas. Daugelyje šalies vietovių numatomas nedidelis debesuotumas, kai kur gali negausiai ir trumpai palyti. Vilniuje ir Kaune pirmoji paros pusė bus giedra. Vyraus 11–15 laipsnių šiluma. Dieną pasirodys debesys, termometrai rodys 22–23 laipsnius šilumos. Šiauliuose nakties ir ryto valandomis numatomas skaidrus dangus. Naktį bus apie 10–13, ryte apie 16 laipsnių šilumos. Įdienojus oras sušils iki 22 laipsnių, po pietų išaugs debesuotumas. Pajūryje dangumi plauks tai didesni, tai mažesni debesys, gausesnių kritulių nenumatoma. Nakties ir ryto metu bus apie 12–15, dieną apie 19 laipsnių šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , šeštadienis taip pat bus šiltas, tačiau padaugės debesų, gali dažniau lynoti. Sekmadienį temperatūra kils dar aukščiau: dieną oras įkais iki 24 laipsnių, vyraus saulėtas dangus, o atgaivins tik šiaurinių krypčių vėjas.