„Jokių komentarų“, – visą dieną jo prie Lukiškių laukusiems žurnalistams teištarė tris savaites kalėjime praleidęs verslo magnatas.

Jis taip pat nekomentavo savo sveikatos būklės. „Nieko“, – į klausimą, kokia jo sveikata, atsakė R. Kurlianskis. Kaip žinoma, advokatas Romualdas Mikliušas teismui įrodinėjo, kad R. Kurlianskiui reikalingi širdies tyrimai.

Nešinas dviem dideliais krepšiais, R. Kurlianskis išvyko jo laukusiu automobiliu.

Nors teismas R. Kurlianskiui gerą žinią paskelbė anksti ryte, dėl užtrukusio dokumentų tvarkymo jis paleistas tik po 16 val.

DELFI primena, kad antradienio rytą Vilniaus miesto apylinkės teismo ikiteisminio tyrimo teisėjas Petras Karvelis nutarė nebepratęsti sunkiais nusikaltimais įtariamam R. Kurlianskiui griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo.

R. Kurlianskiui skirtas namų areštas dviem mėnesiams, be to, uždrausta bendrauti su kyšininkavimu įtariamu Eligijumi Masiuliu.

Už grotų R. Kurlianskis praleido 20 parų. Tiesa, formaliai prokuroras dar gali nutartį skųsti Vilniaus apygardos teismui - jis šia teise žadėjo pasinaudoti ir sieks, kad skundas kuo greičiau būtų išnagrinėtas apeliacine tvarka.