Iš viso gegužę buvo sušaukti 8 plenariniai posėdžiai, kuriuose nedalyvavo nuo 18 iki 40 Seimo narių (vidutiniškai - 24). Iš visų 59 į užsienio komandiruotes išvykusių parlamentarų 44 buvo išvykę Seimo plenarinių posėdžių metu.

Europos reikalų komitete be svarbios priežasties 3 iš įvykusių 8 posėdžius praleido socialdemokratas Justinas Karosas, po 2 - socialliberalai Alvydas Sadeckas ir Artūras Skardžius, po 1 - liberalcentristai Petras Auštrevičius, Arminas Lydeka ir Gintaras Steponavičius, Darbo partijos atstovai Jonas Jagminas, Jonas Lionginas ir Vladimiras Orechovas, liberaldemokratai Valentinas Mazuronis ir Marija Aušrinė Pavilionienė, socialdemokratai Juozas Palionis, Birutė Vėsaitė ir Roma Žakaitienė, "valstiečiai" Alfredas Pekeliūnas ir Viktoras Rinkevičius, konservatorius Egidijus Vareikis.

Sveikatos reikalų komitete 2 posėdžius be svarbios pateisinamos priežasties praleido liberalcentristas Vytautas Bogušis.

Kituose komitetuose, kaip ir komisijose, be svarbios priežasties posėdžiai nebuvo praleisti. Tiesa, duomenų nepateikė Jaunimo ir sporto reikalų, Operatyvinės veiklos ir Regioninės plėtros komisijos.

Balandį po vieną plenarinį posėdį be svarbios pateisinamos priežasties buvo praleidę du parlamentarai, kovą - keturi.