Velionės dukra BNS sakė, kad D.Sruogaitės palaikai bus kremuojami.

Anot literatūrinio žurnalo „Metai“, D. Sruogaitė gimė 1925 metais Kaune, 1943 metais baigė Vilniaus Kunigaikštienės Birutės gimnaziją. Antrojo pasaulinio karo įvykiai ją drauge su motina istorike Vanda Daugirdaite-Sruogiene nubloškė į Vokietiją.

1946–1949 metais D. Sruogaitė Bonos universitete studijavo muzikologiją ir meno istoriją, lankė teatrologijos seminarą Kelno universitete. Persikėlusi į JAV, aktyviai dalyvavo Čikagos lietuvių kultūriniame gyvenime, teatrinėje veikloje. 1953 metais su Petru Jurkštu „Margučio“ radijuje įsteigė savaitinę literatūros valandėlę „Pelkių žiburėlis“, kuriai iki 1977 metų vadovavo. Režisavo daugelį radijo pastatymų, tarp jų – tėvo B.Sruogos dramą „Apyaušrio dalia“. 2001 metais ji sugrįžo į Lietuvą.

Lietuvoje D. Sruogaitė išleido knygą „Atminties archeologija“, kurioje pasakojama apie jos vaikystę ir jaunystę Lietuvoje, karo metus, traukimąsi į Vokietiją, gyvenimą vadinamųjų „dipukų“ stovyklose. Knygoje autorė pasakoja ir apie savo tėvą, aprašo tragišką prasilenkimą su juo karo metais.

Jos tėvas poetas, prozininkas, dramaturgas B. Sruoga geriausiai žinomas dėl autobiografinio romano „Dievų miškas“, kuriame atsispindi rašytojo išgyvenimai nacių Štuthofo koncentracijos stovykloje.