Kartu su juo atvyko Danijos aplinkos apsaugos, energetikos ir statybų ministras Martinas Lidegaardas ir Danijos verslo delegacija.

Antradienį Princas Frederikas ir aplinkos apsaugos, energetikos ir statybų ministras susitinka su prezidente Dalia Grybauskaite, lankosi Danijos ambasadoje, UAB "Beola", atidaro modernaus danų meno parodą Vilniaus dailės akademijoje.

Trečiadienį, spalio 9-ąją, svečiai kartu su prezidente Nacionalinėje dailės galerijoje atidarys Danijos-Lietuvos verslo forumą.

Banke "Danske Bank" Princas paskelbs finansinio raštingumo olimpiados moksleiviams pradžią. Vėliau Princas Vytauto Kasiulio muziejuje apžiūrės parodą "Šiuolaikiniai karališkieji rūmai". Tos pačios dienos popietę Vilniaus rotušės aikštėje Princas ir ministras susitiks su sostinės meru Artūru Zuoku ir miesto dviračiais vyks apžiūrėti Vilniaus senamiesčio. Princas dalyvaus ir Užupyje atidengiant Užupio konstitucijos vertimą į danų kalbą.

Spalio 10-ąją, ketvirtadienį, Princas lankysis prekybos centre "Panorama", kur atidarys fotografijų parodą "Paminklas judėjimui - dviračių eismas Danijos sostinėje", susitiks su vaikais iš įvairių Vilniaus mokyklų, apžiūrės vaikų piešinių parodą.

Princas Frederikas yra vyriausias Karalienės Margaretės II ir jos vyro Henriko sūnus.